Manchester United kaatoi Barcelonan – espanjalaisjätin eurotaival tylyllä tavalla päätökseen

Manchester United kukisti Barcelonan 2-1-lukemin ja eteni Eurooppa-liigan neljännesvälieriin yhteismaalein 4-3.

Otteluparin toiseen osaotteluun lähdettiin jännittävistä asetelmista, kun joukkueet pelasivat 2-2-tasapelin Barcelonassa.

Barcelona karkasi ottelussa johtoon, kun tähtihyökkääjä Robert Lewandowski upotti pallon rangaistuspotkusta verkkoon ManU-vahti David de Gean käsien kautta.

Toisella jaksolla ManU onnistui kääntämään ottelun itselleen. Fred toi Unitedin tasoihin heti puoliajan alkuminuuteilla Bruno Fernandesin esityöstä.

Voittomaali näki päivänvalon 73. peliminuutilla. Barcelonan puolustus blokkasi kaksi Unitedin laukausta, mutta kolmas oli liikaa ja Antony sivalsi pelivälineen tarkasti vasempaan alakulmaan.