Barcelona ei toistanut neljän vuoden takaista ihmettään, PSG tylsytti kirivaihteen – Liverpool helpottavan voiton siivittämänä jatkoon

PSG ja Liverpool varmistivat paikkansa Mestarien liigan puolivälierissä. PSG kukisti Barcelonan yhteismaalein 5-2 ja Liverpool päihitti Red Bull Leipzigin yhteismaalein 4-0.

Barcelona lähti toiseen osaotteluun tukalasta asemasta, mutta aloitti ottelun pirteästi. Telineissä ollut PSG onnistui kuitenkin ensin, kun Kylian Mbappe tykitti pallon rangaistuspotkusta verkkoon.

Lionel Messi kuittasi PSG:n maalin nopeasti tykittämällä pallon häikäisevällä tavalla vasempaan yläkulmaan.

Messillä oli avausjakson lopulla vielä erinomainen tilaisuus vauhdittaa Barcelonan kiriä rangaistuspotkusta mutta PSG-vahti Keylor Navas torjui Messin yrityksen.

PSG ei antanut Barcelonan toistaa neljän vuoden takaista ihmenousua, eikä lisämaaleja enää nähty. 1-1-tasapelin myötä PSG eteni jatkoon yhteismaalein 5-2.

Juttu jatkuu videon jälkeen

Liverpool rutiinilla jatkoon

Viime viikkoina suurien haasteiden kanssa Valioliigassa paininut Liverpool sai lievitystä ahdinkoonsa, kun se kukisti Red Bull Leipzigin 2-0 ja eteni yhteismaalein 4-0 jatkoon.

Liverpoolilla oli avausjaksolla lukuisia mahdollisuuksia siirtyä johtoon, mutta Leipzigin maali pysyi koskemattomana.

Yritys palkittiin vasta 71. minuutilla, kun Mohamed Salahin matala laukaus painui verkkoon. Kolme minuuttia tästä ja Sadio Mane löi viimeisen naulan saksalaisten arkkuun.