Manchester Cityn pelaajia syytetään osallistumisesta faniensa törkykannatukseen – laulavat Liverpoolin kannattajista ”hakattuina kaduilla”

Manchester Cityä on kritisoitu internetissä leviävästä videosta, jossa osa seuran pelaajista ja työntekijöistä osallistuisi kannattajien solvaavaan lauluun Liverpoolin faneista.

City voitti Valioliigan mestaruuden sunnuntaina otettuaan sarjan viimeisellä kierroksella 4-1-vierasvoiton Brightonista. Liverpool jäi mestaruustaistossa toiseksi, yhden pisteen erolla manchesterilaisiin.

Video on kuvattu lentokoneesta, Cityn juhlalennolta ratkaisevan ottelun jälkeen. On kuitenkin epäselvää, osallistuuko joukkueen pelaajia tai henkilökuntaa laulamiseen mukaan. Kappaleessa muistellaan Liverpoolin viime keväänä Kiovassa koettua Mestarien liigan loppuottelutappiota Real Madridille.

Laulussa kerrotaan Liverpool-kannattajien olevan ”hakattuina kaduilla” sekä ”itkevän katsomoissa”. Kappaleen yhdessä kohdassa mainitaan myös Liverpoolin hyökkääjän Mohamed Salahin loukkaantuminen. Sillä erolla, että Sergio Ramosin nimen tilalle on vaihdettu City-kapteeni Vincent Kompanyn nimi.

Suurin osa lentokoneen väestä osallistuu kuitenkin vain kertosäkeen kohtaan, jossa lauletaan ”Allez, Allez, Allez”.

– On rehellisesti sanottuna hävettävää, että jotkut Cityn kannattajat luulevat sen olevan okei, että heidän pelaajansa laulavat fanien pahoinpitelemisestä, twiittasi yksi Liverpoolin kannattaja.

Lue myös:

    Uusimmat