Teemu Pukki aikoo mättää maaleja Valioliigassakin: "Epävarmoin fiiliksin siitä ei varmasti tule mitään"

Teemu Pukin loistokausi englantilaisen jalkapallon toiseksi ylimmällä sarjatasolla päättyi juhliin, kun Norwich vei Englannin liigan mestaruussarjan mestaruuden ja otti paikan Valioliigan kirkkaisiin valoihin ensi kaudeksi.

Norwichissa paluu pääsarjaan oikeutti tietysti kunnon pirskeisiin, katuparaateineen kaikkineen. Ja 29 liigamaalin hyökkääjätähti oli tietenkin yksi juhlituimmista.

– Pari päivää juhlittiin, ja mageeta oli. Varsinkin tuo paraati. Jotkut sanoivat, että paikalla oli 50 000 ihmistä. Hieno juttu, koko kaupungille, Pukki kertoi tiedotustilaisuudessaan tiistaina.

– Viime torstaina tulin sitten Suomeen perheen kanssa, kotiin Kotkaan. Kausi oli raskas, ja nyt tarvitsee pienen breikin.

Breikin katkaisevat kesäkuun maaottelut. Niiden lisäksi Pukin kesään mahtuu muutakin riemua, muun muassa avioon astuminen. Sekä armoton valmistautuminen loppukesään ja alkusyksyyn eli debyyttiin kivikovassa Valioliigassa.

– Totta kai jään Norwichiin. Olen nauttinut niin paljon siellä olosta, ja se miten pelaamme, sopii minulle ihan täydellisesti.

– Vaikeampaa varmasti tulee kuin tästä mestaruussarjakaudesta, mutta valmis olen siihen. Olisi tyhmää lähteä Valioliigaan epävarmoin fiiliksin, silloin siitä ei varmasti tule mitään. Luotan, että teen Valioliigassakin maaleja.

Lue myös:

    Uusimmat