Valioliigassa komeiden maalien peli – Arsenal juhli

Arsenal nappasi jalkapallon Englannin Valioliigassa 3–2-vierasvoiton Watfordista.

Martin Ödegaard vei Arsenalin johtoon viidennellä peliminuutilla, kun hän laukoi pallon komean hyökkäyksen päätteeksi maaliin. Tasoitus nähtiin kuusi minuuttia myöhemmin, kun Cucho Hernandez viimeisteli akrobaattisella saksipotkulla.

Puolen tunnin pelaamisen jälkeen pallo oli jälleen maalissa. Tällä kertaa asialla oli Arsenalin Bukayo Saka, joka riisti ensin pallon Tom Cleverleyltä, käytti pelivälinettä Alexandre Lacazettella ja laukoi sen sitten maaliin.

Ottelun 52. minuutilla Gabriel Martinelli laukoi hienon syöttöketjun päätteeksi Arsenalin 3–1-vierasjohtoon. Maalijuhlat eivät loppuneet siihen, sillä Watfordin Moussa Sissoko hassutti ottelun lopussa Arsenalin Ben Whitea ja kavensi.

Voitto oli tärkeä neljän joukkoon ja samalla Mestarien liigan paikoille mielivälle Arsenalille. Lontoolaisjoukkue on sarjataulukossa neljäntenä, mutta viidentenä oleva Manchester United saattaa kivuta Arsenalin yläpuolelle myöhemmin tänään. Arsenalin etumatka Unitediin on piste, ja manchesteriläisjätti on pelannut lontoolaisia kaksi ottelua enemmän ennen illan kamppailua.

Sarjapaikastaan taistelevalle Watfordille tappio oli tyly isku, sillä joukkue on sijalla 19 ja putoamisviivan huonommalla puolella.

Valioliigassa pelataan tänään vielä parhaillaan käynnissä Manchesterin paikalliskohtaaminen, kun City isännöi Unitedia.

Lue myös:

    Uusimmat