Manchester City kiskoo Real Madridia tukasta – espanjalaisjätti hirmuisessa ryöpytyksessä Mestarien liigan välierässä

Bernardo Silva iski Manchester Cityn 1–0-johtoon – "Tätä ei voi enää Real estää" 1:38
"Tätä ei voi enää Real estää" – Bernardo Silva hullaannutti Manchester Cityn kotiyleisön maalillaan

Manchester City on hallinnut toista välieräottelua Real Madridia vastaan ylivoimaisella tavalla ja johtaa kamppailua avauspuoliajan jälkeen 2–0 Bernardo Silvan osumilla. Lukemat voisivat olla tylymmät ilmat Realin belgialaisvahdin Thibaut Courtoisin huippuotteita. City johtaa tässä vaiheessa yhteismaaleja 3–1, ja se on matkalla Inter Milanin vastustajaksi kesäkuun loppuotteluun.

City hallitsi ensimmäisellä puoliajalla palloa prosenttien valossa 72-28 ja voitti maalien lisäksi laukaukset 13–1.

Erling Haaland oli iskeä ensimmäisen Jack Grealishin loistavasta keskityksestä, mutta Courtoisin ja puolustaja David Alaban nopea reagointi pelasti tässä vaiheessa vielä Realin.

Erling Haaland kävi jo lähellä – Thibaut Courtoisin torjunta ja David Alaban reagointi pelasti Real Madridin 1:03

Hetkeä myöhemmin Courtois esitti yhden kevään upeimmista torjunnoista, kun hän torjui Haalandin puskun toistamiseen – tällä kertaa sormenpäillään.

Thibaut Courtoisilta hämmästyttävä torjunta – Erling Haalandilta on viety jo kaksi varmaa maalia 0:58

Peliä oli pelattu 23 minuuttia, kun Toni Kroos ei peittänyt hänelle kuulunutta syöttölinjaa ja Kevin de Bruyne vapautti Bernardo Silvan, joka pommitti pallon etuyläkulmaan.

Real oli päästä avausjakson jälkimmäisellä puoliskolla orastavasti peliin mukaan, ja Kroos ehti laukoa pallon kertaalleen myös ylärimaan. Mutta vain hetki ja Bernardo Silva iski toistamiseen, tällä kertaa rangaistusalueelta päällään pelikellon näyttäessä 37 minuuttia.

Kilpailun hallitseva mestari nousi vuosi sitten pudotuspelivaiheessa useaan otteeseen kahden maalin takamatkalta. Toinen puoliaika näyttää, voiko se tapahtua vielä kerran.

Bernardo Silva osui jo toistamiseen – portugalilaistähti nikkasi Manchester Cityn jo 2–0-johtoon 1:31

Juttua päivitetty kello 22.51. Lisätty taukotilanne ja video Cityn toisesta osumasta.