Manchester City kiinni Valioliigan mestaruudessa – Brighton siirtyi johtoon, Sergio Agüero kuittasi heti

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan paraikaa päätöskierrosta. Mestaruudesta taistelevat Liverpool ja Manchester City. Avauspuolikkaiden jälkeen City on kiinni mestaruudessa sillä se johtaa Brightonia 2-1 lukemin. Liverpool johtaa omaa otteluaan Wolvesia vastaan.

Liverpool aloitti mestaruustaistelun maalinteon, kun Sadio Mané huudatti kotiyleisöä reilun vartin pelin jälkeen. Syötön osumaan tarjoili sensaatiomaisesti Mestarien liigan välierässä esiintynyt Trent Alexander-Arnold

Manchester City joutui tappioasemaan vajaan puolen tunnin pelin jälkeen, kun Glenn Murray vei Brightonin johtoon. Cityn Sergio Aguero pääsi kuitenkin kuittaamaan heti seuraavasta tilanteesta pelin tasoihin. City siirtyi johtoon Aymeric Laporten puskuosumalla kymmenen minuuttia myöhemmin. 

Liverpoolin pitää käytännössä voittaa oma ottelunsa, sillä jos se päätyy tasapisteisiin Cityn kanssa, ratkaistaan paremmuus maalierolla. City on tässä tilastossa selvästi edellä. Sen tulee pelata tasan tai hävitä ottelu, jotta Liverpool voittaisi mestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat