Manchester City järjesti Valioliigassa hurjat murskajaiset – Teemu Pukin illasta muodostui tuskallinen

Jalkapallon Englannin Valioliigan iltaotteluissa nähtiin täystyrmäys, kun Manchester City runnoi Leedsin suunnalta tulleita vierailijoita kertakaikkisen yksipuolisesti maalein 7–0. Jo ensimmäinen puoliaika oli vierasjoukkueelle tuskallinen 3–0-tappio, ja toinen puoliaika pisti vielä pahemmaksi.

Ottelun tähti oli Cityn belgialainen keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne, joka teki maalin kumpaakin puoliaikaa kohden.

Manchesterin voitto oli likellä olla vieläkin röyhkeämpi, mutta Phil Fodenin toisella puoliajalla tekemä maali hylättiin videotuomarin päätöksestä, koska maalia katsottiin edeltäneen paitsio.

Illan toisessa ottelussa suomalaishyökkääjä Teemu Pukin Norwich kärsi vierastappion 0–2 Aston Villaa vastaan.

Illassa oli tarkoitus pelata myös ottelu suomalaishyökkääjä Marcus Forssin edustaman Brentfordin ja Manchester Unitedin välillä, mutta kohtaaminen siirrettiin Unitedin koronatartuntojen vuoksi.