Promoottori paljasti Joshuan reaktion Wilderin punnituspainoon – "Minun ei pitäisi kertoa tätä"

Raskaan sarjan brittimestari Anthony Joshua ei ole lainkaan huolestunut toisen mestarin, yhdysvaltalaisen Deontay Wilderin muodostamasta uhasta.

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa on tällä hetkellä kolme eri mestaria. Joshua hallitsee WBA-, IBF- ja IBO-liittoja, Wilder on WBC:n valtias ja uusiseelantilainen Joseph Parker on WBO-liiton ykkönen.

Uransa kaikki 20 ottelua tyrmäyksellä voittanut Joshua on tällä hetkellä painoluokan ykkösmies, jonka kyvyt jokainen huippuottelija haluaa testata. Brittijätin kalenteri alkaakin vaikuttaa melko täydeltä, sillä promoottori Eddie Hearn on puhunut ainakin otteluista Wilderia, Parkeria ja jopa urallaan pahasti sivuraiteelle joutunutta Tyson Furya vastaan.

Joshuan ja Wilderin kohtaamista odottaa jokainen nyrkkeilyfani, ja Hearn vahvistaa, että se on suunnitteilla ensi vuodelle. Wilder tyrmäsi viikonloppuna haastajansa Bermane Stivernen avauserässä.  

Joshua ei ole kuitenkaan kovin vakuuttunut Wilderista, ainakin jos uskoo Hearnia.

– Olin kovin kiinnostunut Wilderin painosta (Stiverne-ottelun) punnituksessa. Se oli 100 kiloa. Tekstasin tänään Anthonylle "Deontay Wilder, 100 kiloa", Hearn kertoo Sky Sportsille.

– Minun ei pitäisi kertoa hänen vastaustaan, mutta se oli "syön hänet". Kokoero on kyllä valtava, Hearn jatkoi. 

Joshua painoi 115 kiloa, kun hän löi Carlos Takamin Cardiffissa reilu viikko sitten. 201-senttinen Wilder on Joshuaa kolme senttiä pidempi.

Wilderin ja Joshuan ottelussa kohtaisi kaksi tappiotonta iskijää, sillä Wilder on voittanut kaikki 39 taistoaan (38 tyrmäystä).

Lähde: Sky Sports

Otsikkoa muokattu klo 19.02: Manageri muutettu promoottoriksi.

Juttua korjattu klo 22.16: Joshua myös IBO-mestari.

Anthony Joshua on noussut nyrkkeilyn supertähdeksi 2:06

Lue myös:

    Uusimmat