Ei enää näin, Anthony Joshua – nyrkkeilymestarilta täysin tuomittava kommentti Deontay Wilderistä

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Anthony Joshua laukoi kilpakumppanistaan Deontay Wilderistä erityisen ala-arvoista tekstiä.

Nyrkkeilymaailman koodiin osaltaan kuuluu suun paukutus. Voidaan kuitenkin sanoa, että Joshua meni tarpeettomalle tasolle haukkuessaan Wilderiä ilmaisulla, jollaisista on pyritty nykymaailmassa eroon.

– Ajattelen, että minut ja Wilder on leikattu eri kankaasta. Hän on… se sana alkaa b:llä ja loppuu h:hon (bitch eli ämmä). Minä en ole sellainen, olen enemmän mies, Joshua tykitti SI Boxing Podcastissa Boxing Scenen mukaan.

Joshua viittasi haukullaan tapaan, jolla Wilder otti vastaan ammattilaisuransa ensimmäisen tappion Tyson Furyn lyötyä hänet helmikuussa WBC-liiton mestaruusottelussa. Wilder syytti kehäasunsa olleen liian raskas, mikä heikensi hänen jalkojaan.

Et lyö miestä, kun hän on maassa”

Joshuan mukaan hänellä on ylipäätään ”paljon sanottavaa Wilderistä”.

– Et lyö miestä, kun hän on maassa. Se oli päällimmäisenä listassani. Minun täytyy pysyä uskollisena noille periaatteille, Joshua heitti.

Joshualla itselläänkin on ammattilaisena tilillään vain yksi tappio, jonka hän kärsi viime kesänä Andy Ruiz junioria vastaan. Joshua päihitti Ruizin uusintaottelussa myöhemmin joulukuussa ja palasi WBA-, IBF-, WBO-, ja IBO-liittojen mestariksi.

Suomen Robert Helenius on kertonut viime aikoina tähyävänsä MM-otteluun Joshuaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat