Maksaisitko kynttilästä yli 5 000 euroa? Huh, mitä joulun ökylahjoja!

Joulusta on tullut kulutusjuhla, jota monikaan ei voi kuvitella ilman lahjoja. Tässä on muutama esimerkki ökyosastolta.

Kynttilä

Lämpöä ja valoa tuova kynttilä on hyvä pikkuvieminen jouluaattona perinteisen suklaarasian sijaan. Se on myös ekologinen, koska lahja haihtuu poltettaessa savuna ilmaan. Siksi ihmetyttääkin kuka voisi maksaa pöytäkynttilästä 6 495 dollaria (yli 5 000 euroa)?

Ultimate Luxury Candle on kynttilä ökymakuun. Se on väriltään elegantti suklaanruskea ja köllöttää ylellisessä laatikossa satiinipedillä.

Kynttilä on käsin tehty, mutta hintaa nostaa eniten sen ympärille kiedottu timanttikaulanauha, jossa on 38 timanttia.

Luksuskynttilän toimitusaika on kolme viikkoa, joten jos sen halajaa pukinkonttiin, tilaaminen on syytä tehdä pikimmiten.

Rintaliivit

Mies, unohda marketin paitulit ja osta kerrankin vaimollesi laadukkaat rintaliivit.

Esimerkiksi joulunpunaiset, satiinista tehdyt Red Hot Fantasy Bra -liivit eivät voi alittaa yhdenkään naisen laatukriteerejä. Liiveihin on upotettu noin 1 300 aitoa jalokiveä. Liivejä myy Victoria's Secret. Niiden hinta on 15 miljoonaa dollaria. Alushousut kuuluvat settiin.

Huokeampia rintsikoita etsiville tarjolla on muun muassa malli Tyra Banksin päällä nähdyt Heavenly 70s Fantasy Bra -liivit. Valkokullasta ja noin 2 900 timantista tehdyt rintaliivit maksavat 10 miljoonaa dollaria.

Kravatti

Iskä löytää usein paketista kravatin. Tänä vuonna saamisen ilo voi olla aidompaa, jos kääreen alta paljastuu intialaisen The Satya Paul Design Studion tuote. Solmio on tehty hienoimmasta silkistä, ja sen kirjailuihin on upotettu 150 grammaa kultaa sekä 271 timanttia. Loistonsa puolesta tämä kravatti sopii jo pikkujouluaikaan. Kravatin hinta on rapiat 220 000 dollaria.

Studio55.fi/Piritta Palokangas

Lähteet: http://most-expensive.net/, www.welcomehome-candles.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja