Maksaa sinaappikastikkeessa

  • 1 sipuli
  • 2 rkl öljyä
  • 250 g naudanmaksaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl paprikaa, valkopippuria
  • 2 dl vettä
  • ½ dl kermaa
  • 1 rkl sinappia
  • Pinnalle: ruohosipulia tai persiljaa

Kuullota pilkottuja sipuleita öljyssä hetki. Irrota maksasta kalvo ja leikkaa maksa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita lautasella vehnäjauhot ja mausteet ja kääntele maksaviipaleet siinä.

Ruskista maksaviipaleet toisessa pannussa ja siirrä lopuksi sipulien joukkoon, lisää vesi, kerma ja sinappi. Keitä kastiketta hiljalleen 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa soijakastiketta. Ripottele pinnalle pilkottua ruohosipulia. Tarjoa maksakastiketta puolukoiden ja perunoiden kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja