Vasta uransa aloittanut palomies auttoi vauvan maailmaan ensimmäisessä työvuorossaan: "Olin hyvin hermostunut"

Palomies Michael joutui uransa ihkaensimmäisellä keikalla todellisen haasteen eteen, kun hän auttoi lapsen maailmaan.

Palomies Michael Iacovello joutui ensimmäisellä keikallaan tosipaikan eteen. Vasta työn aloittanut mies joutui auttamaan lapsen maailmaan New Yorkissa, kertoo CNN.

Synnyttävä nainen tarvitsi apua

Michael oli töissä ensimmäisessä työvuorossaan, kun hänen uransa ensimmäinen hälytys saapui asemalle. Kyseessä oli apua soittava, synnyttävä nainen.

– Yhtäkkiä tunsin outoa kipua ja sitten tajusin, että lapsi on tulossa. Meidän pitää tehdä jotain! Päätämme soittaa hätänumeroon, lapsen synnyttänyt Obadianah kuvailee.

Obadianahilla oli entuudestaan kolme lasta.

"Minä leikkasin napanuoran"

Kun Michael tiimeineen saapui paikalle, toiveena oli saada nainen sairaalaan. Tilannearvio kuitenkin paljasti, että lapsi oli jo tulossa maailmaan – vauhdikkaasti.

– Olin hyvin hermostunut, olin jännittynyt, mutta sitten koulutukseni antama ammattitaito alkoi vaikuttaa. Lapsi alkoi itkeä, kun ilmatiet puhdistettiin, minä leikkasin napanuoran, Michael kuvaili WCBS:n haastattelussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lapsi ja äiti voivat hyvin. Myös Michael selvisi työtehtävästään kunnialla ja sai paloasemalla työtovereiltaan kiitoksen: kakun, jossa luki: "Se on tyttö! Onnea Mike".

Lue myös:

    Uusimmat