Maisa Torppa paljastaa Me Naisille sairauden varjostavan vauvahaaveitaan: "Elättelen ehdottomasti toivoa perheenlisäyksestä"

13:12
Maisa Torppa paljasti MTV Uutisten erikoishaastattelussa, kuinka päätyi lentoemännäksi

Ystävänpäivänä avioitunut Maisa Torppa kertoo Me Naisten tuoreessa haastattelussa haaveilevansa yhteisestä lapsesta Mikko-rakkaansa kanssa.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa avoimesti perhehaaveistaan. Ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa avioitunut Maisa sanoo, että pariskunta haaveilee yhteisestä lapsesta, vaikka molemmilla on lapsi entisistä suhteistaan.

Vauvahaaveita varjostaa kuitenkin Maisalla jo vuosia sitten todettu endometrioosi.

– Olemme molemmat älyttömän lapsirakkaita ihmisiä. Haaveissamme olisi myös yhteinen lapsi. Endometrioosista huolimatta elättelen ehdottomasti toivoa perheenlisäyksestä, hän kertoo tilanteestaan Me Naisille.

Aiemminkin endometrioosista kertonut sosiaalisen median kanavissaan kertonut Maisa on kärsinyt sairaudesta jo pidemmän aikaa. 

– Olen elänyt tämän ongelman kanssa pitkään. Jo neljä vuotta sitten minulle sanottiin, että sairaus etenee sellaista tahtia, että jos tahdon lisää lapsia, pitää toimia pian, hän taustoittaa Me Naisissa. 

Hänelle on tehty siihen liittyen myös operaatioita. Asia nousi tapetille viimeksi talvella, kun Maisa julkaisi lomaltaan bikinikuvan, jonka myötä moni uteli häneltä arpien taustoista.

– Mun arvet vatsassa on neljästä endometrioosileikkauksesta. Ne on osa mua ja mä en aio niitä hävetä tai piilotella, hän vastasi tuolloin.

Maisa Torppa ponnahti aikanaan julkisuuteen Miss Bikini -kilpailusta ja on sittemmin esiintynyt useissa tv-ohjelmissa. Nykyisin hän työskentelee lentoemäntänä.

Hänellä on vuonna 2012 syntynyt poika aiemmasta suhteestaan. 21-vuotiaana äidiksi tullut Torppa on kertonut avoimesti olleensa liian nuori saatuaan esikoisensa.

– En osannut rentoutua enkä pyytää apua. Olen suorittaja, ja suoritin myös äitiyttä. Halusin olla siinäkin täydellinen, hän sanoi viime vuonna antamassaan haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja