Maisa Torppa puhuu avoimesti vanhemmuudesta – elämässä biologisen lapsen lisäksi myös puolison lapsi: "Toiselle tasavertainen vanhempi"

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Maisa Torppa puhui MTV Uutisten haastattelussa äitiydestään - katso video.

Maisa Torppa sai lapsen 21-vuotiaana edellisen aviomiehensä kanssa.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa julkaisi eilen sunnuntaina (10.5.) äitienpäivän kunniaksi herkän Instagram-päivityksen äitiyteen liittyen. 

Ensimmäisessä kuvassa Torpalla on kainalossa kaksi lasta. Toisessa kuvassa hän esittelee lasten tekemiä äitienpäiväkortteja. 

– Mun kaksi kalleinta aarretta!  Toinen biologinen ja toiselle tasavertainen vanhempi. Näiden kahden eteen mä olisin valmis tekemään ihan mitä tahansa! Oon maailman kiitollisin näistä supertyypeistä, hän kirjoittaa.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Torpalla on edellisestä liitosta Leo-poika, kun taas hänen nykyisellä aviomiehellään Mikolla on edellisestä liitosta tytär. Torppa puhui MTV Uutisten haastattelussa tänä keväänä siitä, että häntä jännitti, kuinka uusperheen arki alkaa toimia ja miten yhdistää kahden pienen lapsen arjet yhteen.

– Tämä on parasta, mitä elämässäni on ikinä tapahtunut, Torppa hehkutti.

Torppa kertoi haastattelussa myös siitä, millainen äiti hän itse on.

– Olen tosi läsnä oleva. Olen ihan älyttömän lapsirakas ihminen, Torppa kertoi.

Katso videolta, mitä muuta Torppa puhui äitiydestään.


Lue myös:

    Uusimmat