Maisa Torppa laittoi stopin soraäänille – paljastaa nyt tarinan arpiensa takaa

Maisa Torppa kieltää kolmannen osapuolen vaikutuksen eroon – toimittaja arvioi suhteen kariutumisen syitä 3:33
Maisa Torppa erosi vuoden 2019 syksyllä kihlatustaan, ralliautoilija Jari-Matti Latvalasta.

Maisa Torpan arvet ovat puhuttaneet somekansaa. Nyt hän laittaa lopun soraäänille. 

Mediapersoona Maisa Torppa  julkaisi kuvan Instagram-tilillään, jossa hän poseeraa bikineissään rentoutuneen näköisenä. Ei mennyt kauaa, kun kuva sai aikaan kommenttivyöryn. Hänen seuraajansa olivat kiinnostuneita siitä, miksi Torpalla on arpi alavatsassa.

Torppa ei kommenteista häkeltynyt, vaan vastasi kysymyksiin ytimekkäästi. 

– Mun arvet vatsassa on neljästä endometrioosileikkauksesta. Ne on osa mua ja mä en aijo niitä hävetä tai piilotella. Eli turha haukkua, hän lisäsi aiemmin julkaisemansa kuvan tekstiosioon. 

Seuraajat tsemppaavat kaunotarta.

– Sinun ei tarvi mitään hävetä. Kaunis olet siltikin ja kaunis vartalo, eräs seuraajista kirjoittaa.

Useampi leikkaus takana

Torppa on avautunut aiemminkin arvistaan sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2018 julkaistussa kuvassa hän haluaa näyttää seuraajilleen, ”miltä näyttää suomalainen nainen ilman meikkiä”.

–  Minulla on vatsassa tähystysleikkausarvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit, Torppa kirjoitti.

Vuotta aiemmin, vuonna 2017 Torppa kertoi seuraajilleen olleensa umpilisäkkeen poistossa. Hän kertoi olleensa sairaalassa viikon. 

Torppa on ollut lomailemassa Thaimaassa Mikko-rakkaansa ja ystävänsä kanssa. Maisa kertoi tuoreessa päivityksessä palaavansa töihin huomenna perjantaina.

 

Lue myös:

    Uusimmat