Ilman meikkiä poseeraava Maisa Torppa paljastaa arpensa rohkeassa kuvassa: "Ylpeydellä kannan ne"

Rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa kihloissa oleva Maisa Torppa julkaisi meikittömän ja käsittelemättömän selfien Instagramissa.

Tv-persoona Maisa Torppa, 26, julkaisi Instagram-tilillään rohkean kuvan itsestään. Ralliajaja Jari-Matti Latvalan kihloissa oleva Torppa on kuvatekstin mukaan kuvassa täysin luonnollisena itsenään.

– Somessa on vuosien mittaan tullut vastaan useita "käsitelty vs. aito" -kuvia. Niissä niitä muka muokkaamattomia versioita on suurinta osaa käsitelty rankalla kädellä ja sitten on krokotiilinkyynel silmänurkassa kerrottu, kuinka paljon vaati julkaista kuva jossa näkyy sentin kokoinen arpi, Torppa kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. Ilman Photoshopia ja meikkiä! Minulla on vatsassa tähystysleikkausarvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä... minulta löytyy myös selluliittia!


Torppa julkaisi Instagram-tilillään uutenavuotena kuvan, jossa hän kertoi vuoden 2017 olleen rankka.

– Odotan vuotta 2018. Toivottavasti vuosi on täynnä onnea, rakkautta ja iloa, nainen kirjoitti englanniksi kuvan yhteydessä.

Maisa Torppa on tullut tunnetuksi useista televisio-ohjelmista, kuten Tuulitunnelista ja Viidakon tähtösistä.

Jari-Matti Latvala ajaa rallin MM-sarjaa tällä hetkellä Toyotan tehdastallin riveissä.

Torppa ja Latvala vierailivat tammikuussa 2017 Huomenta Suomessa. Katso haastattelu alla!

Maisa Torppa:"Minulla on ensimmäistä kertaa mies, jonka kanssa on hauskaa" 8:00

Lue myös:

    Uusimmat