Mainos

Maisa Torppa julkaisi herkän tekstin Jari-Matti Latvalalle: "Tiedän, mitä rakkaus on"

8:00

Jari-Matti Latvalan kanssa viime vuonna kihlautunut Maisa Torppa julkaisi koskettavan tekstin kumppanilleen.

Yllä olevalla videolla Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa kertovat arjestaan harvinaisessa yhteishaastattelussa. 

Viime kesänä kihlautuneet Maisa Torppa ja rallikuski Jari-Matti Latvala hehkuvat rakkautta tuoreessa yhteiskuvassa. Torppa julkaisi Instagramissa parin vuosipäivän kunniaksi suloisen yhteiskuvan  

– Kaksi vuotta sitten aloitimme matkan parhaan ystäväni kanssa. Tiedän sinun ansiostasi mitä rakkaus on, Torppa kirjoitti kuvan yhteyteen englanniksi. 

Vuonna 2016 tavannut pariskunta kihlautui viime juhannuksena. He puhuivat viime vuonna MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa avoimesti, millaisia ennakkoluuloja he kohtasivat, kun suhteesta tuli julkinen.

– Kuulin heti palautetta, että eihän meillä ole mitään yhteistä. – Meillä on kuitenkin samanlainen elämänasenne ja elämäntyyli. Minulla on ensimmäinen mies, jonka kanssa minulla on hauskaa, Torppa kertoi. 

– Kun on riittävästi tullaan eri aloilta, voidaan oppia toisiltamme. Siinä on paljon uutta ja jännää, Latvala säesti. 

Suhteen edetessä Torpan oma ura on jäänyt enemmän taka-alalle. Torppa haluaa keskittyä Latvalan tukemiseen ja kertoo lähtevänsä kisamatkoille mukaan aina, kun se on suinkin mahdollista. 

– Tämä tuli aika yllätyksenä. Menin aiemmin oma ura edellä ja yhtäkkiä elämääni tuleekin ihminen, jonka haave on minun haave. Pidän huolen kodista ja varmistan, että kaikki on stabiilisti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.