Maisa Torppa harvinaisessa yhteiskuvassa Mikko-rakkaansa kanssa: "Elämäni rakkaus"

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään – tällaista on äitiys ja uusperheen arki julkisuuden keskellä

Maisa Torppa julkaisi Instagram-tililleen pusukuvan. 

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on pitänyt aviomiehensä, IT-alalla työskentelevän Mikon pois julkisuudesta. Myöskään Torpan sosiaalisessa mediassa Mikkoa ei ole liiemmin näkynyt.

Torppa kuitenkin yllätti faninsa eilen sunnuntaina (7.6.), kun hän julkaisi Instagram-tililleen yhteiskuvan miehensä kanssa. Pariskunta suutelee kuvassa hellästi toisiaan. 

– Elämäni rakkaus, Torppa kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Torppa pitää miehensä kuitenkin edelleen julkisuudesta piilossa, sillä kuvassa ei näy hänen kasvojaan.

Torpan yli 70 tuhatta seuraajaa ovat haltioituneita kuvasta. 

– Ihanaa, kun olet onnellinen, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Ihana pari, toinen seuraajista ihastelee. 

Torppa ja Mikko ovat olleet naimisissa helmikuusta, ystävänpäivästä saakka. 

Puoliso, jota vasten romahtaa

Torppa kertoi huhtikuussa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa, että hän joutui aikaisemmissa suhteissaan kannatellemaan kumppaniaan. Naisen mukaan hän pystyy viimein olemaan nykyisessä suhteessa oma itsensä. 

– Ei tarvitse pitää mitään kulisseja yllä – ei tarvitse esittää, että koti on siisti. Olen tosi huolehtiva ja tukeva ihminen. Olen aina ollut se, joka tukenut ja kannatellut muita. Ensimmäistä kertaa elämässäni on puoliso, ketä vasten saan itkeä ja romahtaa, jos semmoinen hetki tulee. Se on oikeasti aika ihanaa ja turvallista. Mikko on tuonut mussa sen, että saan vihdoin olla sellainen perhekeskeinen ja elää semmoista arkea ja näyttää arkeni sellaisena kuin se on, hän sanaili. 

Torpalla on edellisestä liitosta Leo-poika ja Mikolla on edellisestä liitosta tytär. Torppa puhui MTV Uutisten haastattelussa tänä keväänä siitä, että häntä jännitti, kuinka uusperheen arki alkaa toimia ja miten yhdistää kahden pienen lapsen arjet yhteen.

– Tämä on parasta, mitä elämässäni on ikinä tapahtunut, Torppa hehkutti.

Torppa erosi viime syksynä Jari-Matti Latvalasta. Heidän oli tarkoitus mennä naimisiin loppuvuodesta. 

Lue myös:

    Uusimmat