Maikkarin uutisankkurin kommellukset huomioitu aiemminkin maailmalla

Maikkarin uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran aivastus päätyi pääsiäisviikolla osaksi Jenkkien huippusuosittua Late Show with David Letterman -ohjelmaa.

Late Show with David Letterman -ohjelmassa listattiin pääsiäisviikolla parhaita aivastuksia. Top 10 -listan sijalta seitsemän löytyi yllättäen Maikkarin tuttu ruutukasvo, nimittäin uutisankkuri Kirsi Alm-Siira. Kirsin aivastus kesken uutislähetyksen tapahtui syksyllä 2009.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Maikkarin uutisankkuri huomioidaan valtameren toisella puolella. Kirsi Alm-Siiran ehkä legendaarisin kommellus tapahtui keväällä 2010, kun Alm-Siira putosi tuolilta kesken lähetyksen.

MTV3.fin Viihdeuutisten äänestyksessä Kirsin työtapaturma äänestettiin vuoden 2010 toiseksi kohutuimmaksi viihdeuutiseksi ja tapaus huomioitiin muun muassa CBS News -uutiskanavan etusivulla. Kirsi itse pystyy suhtautumaan tapahtuneeseen huumorilla.

– Tapahtuma ei varsinaisesti harmita, mutta ei mua haittaisi jos niin ei olisi koskaan käynyt. Kyllä mä sille nauran, turha tässä on kai itseään siitä soimata, se on tapahtunut ja sen kanssa on elettävä, Kirsi totesi MTV3.fin Viihdeuutisille keväällä 2011.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat