Mainos

Madonna puolustaa kohuissa ryvettynyttä Michael Jacksonia: "Ihmiset ovat syyttömiä, kunnes toisin todistetaan"

Popin kuningatar on antanut tukensa edesmenneelle popin kuninkaalle.

Popin suurimpiin tähtiin lukeutuva Madonna avasi suunsa koskien Michael Jacksonin ympärillä vellovia syytöksiä.

Jackson on ollut viime aikoina kohujen keskellä, kun hänestä tehty Leaving Neverland -dokumentti syytti Jacksonia lasten hyväksikäytöstä. Jackson oli hyväksikäyttösyytösten johdosta myös oikeuden edessä 2000-luvun alkupuolella, mutta hänet todettiin syyttömäksi. Jackson kuoli vuonna 2009.

Madonnalta kysyttiin Jacksoniin ja Leaving Neverland -dokumenttiin liittyen Vogue-lehden brittiversion haastattelussa. Popin kuningatar kertoi, että ei ole nähnyt dokumenttia, eikä hän halua uskoa kaikkea, minkä kuulee.

– Minulla ei ole lynkkausmentaliteettia, mielestäni ihmiset ovat syyttömiä, kunnes toisin todistetaan, Madonna sanoi lehdelle.

– Minua on syytetty tuhansista perättömistä asioista. Joten asenteeni, kun ihmiset kertovat asioita muista ihmisistä, on, voiko sen todentaa, hän jatkoi.

Madonnalta kysyttiin, mikä olisi hänen mielestään tarpeeksi painavaa todistusaineistoa. Hänen mukaansa ihmiset kertaamassa oikeita tapahtumia olisi yksi, mutta hän nosti esiin myös sen tosiasian, että ihmiset valehtelevat joskus.

– Siksi sanon aina: "mikä on agendana? Mitä ihmiset haluavat tästä irti? Pyytävätkö ihmiset rahaa, tapahtuuko kiristystä?" Ottaisin nuo kaikki asiat huomioon, Madonna perusteli.

Madonna ja Jackson loivat menestyksekästä uraa samaan aikaan 80- ja 90-luvulla. Kaksikolla huhuttiin olevan riitaisat välit, mutta huhut kumoutuivat, kun kaksikko osallistui yhdessä MTV-kanavan Music Awards -seremoniaan vuonna 1991.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja