Madeleine paljastaa: Chris rakastui ensisilmäyksellä

Prinsessa Madeleine kertoo Elle-lehdessä alkuajoistaan Chrisin kanssa.

Prinsessa Madeleine on antanut Ruotsin Elle-lehdelle poikkeksellisen laajan ja henkilökohtaisen haastattelun, jossa hän puhuu muun muassa raskaudestaan, rakkaudestaan ja elämästään New Yorkissa. Lehti ilmestyy Ruotsissa huomenna maanantaina, mutta Aftonbladet on jo julkaissut otteita haastattelusta.

Ellen haastattelussa Madeleine muistelee ensikohtaamistaan nykyisen aviomiehensä Chris O'Neillin kanssa. Pari tutustui toisiinsa hyvin perinteisellä tavalla.

– Kävimme elokuvissa ja syömässä, klassisilla treffeillä. Pidän siitä, että Chris saa kaikki ympärillään viihtymään. Hän on myös todella romanttinen, oikea herrasmies, Madeleine kehuu.

Vaikka Madeleine ja Chris tykästyivät toisiinsa nopeasti, eivät he halunneet pitää kiirettä suhteen etenemisen kanssa. Madeleinella oli takanaan pitkä suhde ja vaikea ero Jonas Bergströmin kanssa, joka jäi kiinni prinsessan pettämisestä keväällä 2010.

– Halusin ottaa rennosti, päivä kerrallaan. Rakkaus kasvoi hiljalleen, Madeleine kuvailee.

Herrasmiehenä Chris myös jaksoi kärsivällisesti odottaa, että Madeleine oli valmis uuteen suhteeseen. Hän itse olisi ollut valmis jo aikaisemmin.

– Chris sanoo rakastuneensa minuun ensisilmäyksellä. Minulla taas kesti vähän pidempään, Madeleine paljastaa haastattelussa.

Juttu perustuu Aftonbladetin julkaisemiin otteisiin Ellen Madeleine-haastattelusta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat