Maatilan eläimet saapuvat vierailulle hoivakotiin

Helsinkiläinen hoivakoti haluaa ilahduttaa asukkaitaan ja muitakin uteliaita: huomenna lauantaina hoivakotiin saapuu vierailulle maatilan eläimiä.

Attendon Linnanharjun hoivakodissa asuu 61 muistisairasta asukasta tehostetussa palveluasumisessa.

Lauantaina 24.5 klo 13–15.30 Linnanharjussa järjestetään kesäkauden avajaiset hieman erikoisemmissa merkeissä, sillä asukkaita ilahduttamaan saapuvat mukavat eläinystävät suoraan Tarttilan tilalta Vihdistä. Pihamaalla temmeltävät silloin vapaasti ainakin tilan ponit, kanit ja kanat. Ehkäpä jokunen koirakaverikin on mukana joukossa, mikäli ovat tottuneita muihin eläimiin.

Elämyksiä ja tapahtumia kaipaavat myös hoivakodeissa asuvat muistisairaat, jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi. Koska monelle asukkaalle hoivakodista poistuminen voi olla menetetyn toimintakyvyn vuoksi hankalaa, on tärkeää, että mieltä piristäviä tapahtumia järjestetään hoivakodissa paikanpäällä. Silloin kaikilla on mahdollisuus osallistua.

Myös omaiset, läheiset ja yhteistyökumppanit on kutsuttu mukaan. Jos naapuruston asukkaissa herää uteliaisuus, ovat hekin erittäin tervetulleita. Kiireisen elämän keskellä on järjestettävä tilaisuuksia, joissa omaiset ja asukkaat saatetaan yhteen iloisten tapahtumien äärelle ja joista riittää yhteisiä muistoja pitkäksi aikaa eteenpäin.

Kesäkauden avajaisia vietetään osoitteessa Vartioharjuntie 3, 00950 Helsinki.

Lähde: Deski.fi

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat