Mainos

Maanteillä useita kolareita

Maanteillä on sattunut useita peltikolareita lumisateen ja liukkaan ajokelin takia. Kolareita on ollut aamulla ainakin Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Vakavilta henkilövahingoilta on kuitenkin vältytty.

Liikenne takkuilee tällä hetkellä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla Kehä III:lla rekkojen liukastelun vuoksi. Vantaan puolella Kehä III:lla on sattunut kaksi rekan ojaanajoa ja Espoon puolella yksi. Lisäksi Helsingissä Itäväylällä tapahtui aamulla seitsemän auton ketjukolari. Kukaan ei loukkaantunut.

Lumisateet haittaavat liikennettä koko maassa Pohjois-Lappia ja Pohjois-Karjalaa lukuun ottamatta. Ajokeli on huono etenkin maan länsiosassa. Viranomaiset varoittavat, että tiet ovat erittäin liukkaita.

Junaliikenteessä myöhästymisiä

Junaliikenne on myöhästellyt aamulla. Rataliikennekeskuksen mukaan pahimmat myöhästymiset ovat kuitenkin jo ohi ja liikenne on normalisoitumassa.

Kaukoliikenteessä on edelleen muutamia junia myöhässä. Helsingin lähiliikenteessä on kymmenisen junaa aikatauluistaan jäljessä. Pahimmillaan junat ovat olleet myöhässä puolesta tunnista tuntiin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.