Mainos

Pöllyävä lumi tekee ajokelistä huonon – Helsingissä 7 auton ketjukolari

Helsingin Itäväylällä sattui tänä aamuna seitsemän auton ketjukolari.

Onnettomuus tapahtui Siilitien liittymässä hieman ennen aamuseitsemää. Päivystävän palomestarin Tommi Sivulan mukaan tie oli onnettomuuspaikalla todella liukas.

– Tien pinta oli paikalla aivan jäinen. Siinä oli autoja pyörähdellyt penkkoihin ja keskelle tietä. Kukaan ei loukkaantunut, mutta muutama ihminen tarkastettiin. Kaikkiaan onnettomuuspaikkaa purettiin puoli tuntia, Sivula kertoo MTV3 Uutisille.

Ajokeli jatkuu pöllyävän lumen takia huonona suuressa osassa maata. Keli voi heikentyä lisää etenkin maan länsiosassa, jossa sataa lisää lunta.

Aamun työmatka on ruuhkautunut tieolosuhteiden takia etenkin pääkaupunkiseudulla, toteaa Helsingin tieliikennekeskuksen päivystäjä Jukka Oikarinen.

– Kyllä sieltä pääväyliltä tullaan aika hitaasti Helsinkiin. Kehätiet on aika tukkoisen näköisiä mutta ei nyt mitään pahempia onnettomuuksia, Kehä III:lla tuli nyt ensitiedote onnettomuudesta ja sitten tuolla seiskatien ja nelostien risteyksessä on ollut jotain pientä, mutta olosuhteisiin nähden aika hyvin on tuo liikenne sujunut.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.