Maanläheisyydestään tunnetun Keanu Reevesin kerrotaan häpeävän erikoista asiaa: "Häntä jokseenkin nolottaa se"

Keanu Reeves ei leveile omaisuudella, jonka hän on tehnyt uransa aikana.

Hollywood-tähti Keanu Reeves, 57, on tehnyt merkittävän uran näyttelijänä ja tätä myötä kerännyt vaikuttavan omaisuuden. Reeves, joka tunnetaan vaatimattomuudestaan sekä hyvin vahvasta jalat maassa -asenteestaan, häpeää kuitenkin lähteiden mukaan rikkauksiaan, kertoo Page Six

Joidenkin arvioiden mukaan Reeves on tienannut uransa aikana noin 315 miljoonaa dollaria, eli noin 277 miljoonaa euroa. Reevesin pitkäaikaisen, nimettömänä pysyttelevän perhetutun mukaan näyttelijä ei kuitenkaan kehuskele asialla, päinvastoin. 

– Häntä jokseenkin nolottaa se, lähde kertoo. 

Reevesin kerrotaan ottaneen elämänsä tavoitteeksi jakaa vaurauttaan mahdollisimman paljon muille. 

– Keanu on antanut pois todella paljon rahaa ja tehnyt paljon enemmän ihmisten eteen, kuin mitä suurin osa meistä saa koskaan tietää. Hän tietää, kuinka onnekas on. Toisin kuin monet Hollywoodin megatähdet, hän ei ota mitään itsestäänselvyytenä.

Näyttelijällä kerrotaan olevan tapana antaa anteliaita lahjoja työkavereilleen ja perheelleen sekä tehdä lahjoituksia hyväntekeväisyyteen.

Erään Hollywoodin tuottajan mukaan Reeves olisi kieltäytynyt 20 000 dollarin eli 17 000 euron bonuksesta Matrix-elokuvasta kuultuaan, että eräs tuotannon työntekijä oli talousvaikeuksissa. 

The Matrix Reloaded -elokuvan 12 stunttihenkilölle Reeves puolestaan lahjoitti jokaiselle oman Harley-Davidsonin moottoripyörän. John Wick: Chapter 4 -elokuvan stunttihenkilöille Reeves antoi Rolex Submariner -kellot omistuskaiverruksin. 

– Usko minua, kaikki stunttihenkilöt haluavat kuollakseen työskennellä Keanun kanssa. Eikä vain lahjojen takia. Sen tähden, että hän ottaa heidät niin tosissaan ja antaa heille tunnustusta panoksesta, jonka he ovat tehneet hänen menestyksensä eteen. Stunttihenkilöt, taisteluohjaajat, nämä henkilöt saavat harvoin sellaista osakseen. 

Hollywoodissa työskentelevän casting-ohjaajan mukaan Reeves on erittäin pidetty työkaveri elokuvatuotannoissa. 

– Syy siihen, miksi Keanu on tähdittänyt 60 elokuvaa, on siksi, että yleisöjen lisäksi ohjaajat, näyttelijäkollegat ja tuotantotiimit rakastavat häntä. Hän on aina valmistautunut, hän on aina ajallaan. Huomaavainen, kommunikoiva, välittävä, ei ole ketään, jonka nimeä hän ei tietäisi tai kenen kanssa hän ei olisi jutellut. 

Reeves on kokenut itse elämässään paljon surua sekä traagisia menetyksiä. Vuonna 1993 Reevesin paras ystävä River Phoenix menehtyi huumeiden yliannostukseen. Vuonna 1999 Reevesin ja hänen silloisen naisystävänsä Jennifer Symen tytär Ava syntyi kuukauden etuajassa kuolleena. Surun murtama pari erosi tragedian jälkeen, mutta palasi yhteen vuonna 2001. Samana vuonna Syme menehtyi 28-vuotiaana ajettuaan autonsa päin parkissa olleita autoja Los Angelesissa. 

Näyttelijän kokemat tragediat ovat myös kertoman mukaan vaikuttaneet rooleihin, joita Reeves on ottanut urallaan vastaan. Esimerkiksi John Wick -elokuvien nimiroolin, elämänsä menetyksiä surevan salamurhaajan, kerrotaan saaneen inspiraatiota Reevesin omista menetyksistä. 

Lue myös:

    Uusimmat