Keanu Reeves teki harvinaisen esiintymisen naisystävänsä kanssa – katso kuvat

Keanu Reeves saapui MotoGP-kisaan yhdessä naisystävänsä kanssa. 

Yksityiselämästä tarkka Keanu Reeves, 59, teki harvinaisen esiintymisen naisystävänsä Alexandra Grantin, 51, kanssa. Pari nähtiin sunnuntaina 7. heinäkuuta MotoGP-kilpailussa Saksassa. Grant on taidemaalari, taideveistäjä ja kuvittaja.

Pariskunta oli yhtä hymyä kilpailun varikolla, jossa heidät ikuistettiin yhteiskuviin. 

Parin yhteistyö taiteen parissa johti suhteeseen. Grant kuvitti Reevesin kuvakirjan Ode To Happiness (2011) ja runoteoksen Shadows (2015). Kesästä 2017 lähtien heillä on ollut yhteinen kustannusyhtiö X Artists’ Books.

Ensimmäisen kerran he edustivat yhdessä syksyllä 2019 Los Angelesissa järjestetyssä LACMA Art + Film Gala -tapahtumassa. People-lehden lähde kuvailee Grantia ihastuttavaksi, suloiseksi, välittäväksi ja hauskaksi. 

– Hänellä on oma elämä ja ura, mutta hän myös tukee Keanua paljon. Kun Keanu on lokaatio-kuvauksissa, hän matkustaa mukana. Kun mies kuvaa lähellä, vierailee hän kuvauksissa, lähde kuvailee. 

Vuonna 1999 Keanu Reeves koki henkilökohtaisen tragedian, kun hänen tyttärensä Ava Archer Syme-Reeves syntyi kuolleena. Lapsen äiti, näyttelijä Jennifer Syme kuoli vuonna 2001 auto-onnettomuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat