Kuin Forrest Gump! Tunnistaisitko Keanu Reevesin tuoreista kuvista?

Takkutukkainen ja tuuheapartainen Keanu Reeves oli lähes tunnistamattoman näköinen seuraavan John Wick -elokuvansa kuvauspaikalla. 

53-vuotias näyttelijä Keanu Reeves tunnetaan rosoisen hyvästä ulkonäöstään, johon kuuluu olennaisesti lyhyt parransänki. Nyt näyttelijä vaikuttaa kuitenkin vieneen tyylinsä astetta pidemmälle tulevaa John Wick -elokuvaansa varten. 

Reeves kuvattiin hiljattain istumassa studion ulkopuolella New Yorkin Brooklynissä. Tuuheapartaisella näyttelijällä oli päässään punainen lippalakki, joka piti aloillaan Reevesin pitkää ja takkuista kuontaloa. Mustiin pukeutunut Reeves istuskeli auringossa tupakkaa polttaen ja smoothieta juoden.

Näyttelijä pysytteli omissa oloissaan pitäen takoa fyysisesti raskaan roolin harjoituksista. Tuleva John Wick -elokuva on kolmas osa toimintaelokuvasarjalle, joka alkoi vuonna 2014. Reeves on näytellyt elokuvan pääosaa ja nimikkoroolia kaikissa osissa. 

Aikaisemmin tänä vuonna Reeves paljasti katuvansa, ettei ole harrastanut seksiä useamman naispuolisen faninsa kanssa. Tähti kertoi, että näyteltyään vuonna 1987 ilmestyneessä elokuvassa Tuhon ranta naiset heittivät hänelle usein pikkuhousujaan, mutta hän ei kuitenkaan ryhtynyt toimiin tämän johdosta. 

– Minun olisi varmaan pitänyt ottaa siitä hyöty irti, mutta en tehnyt sitä. 

– Tiedättekö, olin vähän itsetietoinen siitä. Tarkoitan, etten sano etteikö niin olisi tapahtunut joskus.

Lähde: news.com.au

Lue myös:

    Uusimmat