Maajussille morsian maailmalla alkaa – tässä ovat Maajussit Suomen rajojen ulkopuolelta!

Rakastetun Maajussille morsiamen sisarsarjassa neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun miestä etsivät rinnalleen rakkautta Suomesta.

Uudessa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa tavataan neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Helmikuun 25. päivä alkavassa sarjassa esitellään ulkomailla asuvat maajussitStefano, Mustafa, Matthew ja Roy, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.

Mukana on oliivitilallinen, vihannesten ja hedelmien viljelijä, tuleva maaseutuyrittäjä ja tilan omistaja. Yhteistä kaikille on rohkeus, rakkaus kotiseutuun ja luontoon sekä toive löytää loppuelämän puoliso Suomesta. 

Toisessa jaksossa juontaja Vappu Pimiä tapaa kaikki neljä maajussia heidän saapuessaan Suomeen, ja jakaa kullekin heidän saamansa kirjeet Vanajanlinnassa. Kun kirjeet on avattu ja niiden sisältö tarkasti tutkittu, lähdetään pika- ja ryhmätreffien viettoon Leville. Pikatreffien jälkeen kukin maajusseista valitsee ne naiset, joiden kanssa he haluavat jatkaa ryhmätreffeille.

Tutustu neljään maajussiin: 

Matthew, 38, Margo, Kanada

13:56

Matthew on varttunut kotitilallaan Margon kylässä Kanadan Saskatchewanin osavaltiossa neljän isosiskonsa ja suomalaisen sukunsa ympäröimänä. Matthew'n molemmat vanhemmat olivat suomalaisia, joten kanadalaisuudestaan huolimatta 38-vuotias, Matiksi lapsena kutsuttu mies on sataprosenttisen suomalainen.

Matthew muutti muutama vuosi sitten kotikylänsä lähikaupunkiin Reginaan aloittaen työt suurien maatilakoneiden myynnin parissa. Haaveissa on kuitenkin paluu synnyinmaille ja oman luomutilan perustaminen. Vapaa-aikansa Matti viettää auttaen ystäviään maatilatöissä niin pelloilla kuin lihakarjan parissa ja töiden jälkeen hän rentoutuu itse rakentamassaan saunassa. Kun oikea nainen löytyy elämään, voisi tämän kanssa suunnitella uuden kodin rakentamista vaikkapa Matthew'n tilalla olevan järven rannalle.

Matthew toivoo löytävänsä mukavan, luotettavan, rennon suomalaisen naisen, jonka kanssa voi katsoa romanttisia elokuvia, käydä musiikkiesityksissä, tehdä ruokaa ja harrastaa liikuntaa – tai vain nauttia toistensa seurasta kotisohvalla. Matthew arvostaa musikaalisuutta ja voisi kuunnella pianon soittoa ja laulua tuntitolkulla.

Roy, 47, Sault Ste. Marie, Kanada

12:33

Armeijan veteraani ja 16-vuotiaan pojan isä Roy on kasvanut Sault Ste. Marien rajakaupungissa pohjoisessa Ontariossa Kanadassa. Kaupungissa on ollut pitkään vahva suomensukuinen yhteisö, eikä Roy ennen koulun aloittamista edes osannut englantia. Suomen kielen taito on ruostunut, mutta Roy on alkanut aktiivisesti harjoittelemaan suomea muun muassa YouTube-videoiden avulla, ja edistyminen on ollutkin nopeaa. Työn alla on myös kaksoiskansalaisuus.

Armeija vei juoksua, kalastusta ja ruoanlaittoa harrastavan miehen aikoinaan Nova Scotiaan, mihin hän jäikin poikansa syntymän myötä kiinteistönvälittäjäksi. Nyt, kun poika on jo lähes aikuinen, on Roy alkanut suunnitella paluuta kotiseudulle ja maaseutuyrittämisen pariin. Hän käyttää ammattiaan apunaan etsiessään sopivia kohteita mökki- ja majatalotoiminnan aloittamista varten.

47-vuotias Roy toivoo löytävänsä loppuelämänsä kumppanin Suomesta. Hän uskoo, että kemiat puhuvat puolestaan kahden ihmisen kohdatessa, joten hän ei halua asettaa liikaa ennakkovaatimuksia tulevalle puolisolle. Roy toivoo, että nainen olisi seikkailunhaluinen, viihtyisi niin lenkkitossuissa kuin korkokengissä ja olisi valmis heittäytymään rakkauden vietäväksi.

Mustafa, 42, Alanya, Turkki

11:12

42-vuotias Mustafa on elämäniloinen maajussi Turkin Alanyasta. Hänen maatilalla viljellään Alanyan subtrooppiseen ilmastoon sopivia hedelmiä ja kasviksia – muun muassa appelsiineja, sitruunoita ja mandariineja, munakoisoja, salaattia ja avokadoja. Tilan tuotteet myydään paikallisille ravintoloille ja niitä viedään myytäväksi basaarille. Noin 150 vuoden ajan Mustafan suvulla olleella tilalla on lehmiä, kanoja ja kukko sekä osan vuodesta myös vuohia. Perhe ja suku ovat Mustafalle tärkeitä ja tilaa pyöritetään yhdessä perheen ja sukulaisten voimin. Mustafan oma koti sijaitsee tilan lähistöllä muutaman kilometrin päässä.

Mustafan elämänasenne on positiivinen ja iloinen: eteenpäin ja tulevaisuuteen katsova. Hänellä on elämässään kaikki hyvin, mutta rakkaus rinnalta puuttuu.

Mustafa on asunut aiemmin Suomessa ja ollut naimisissa suomalaisen kanssa sekä toiminut täällä yrittäjänä. Suomen kieli ja kulttuuri ovat hänelle tuttuja ja lähellä sydäntä, ja nyt hän toivoisikin löytävänsä rakkauden Suomesta. Tärkeimmät toiveet elämän rakkaudelle ovat avoimuus ja rehellisyys sekä rakkaus luontoon.

Stefano, 38, Beirut, Libanon

13:51

38-vuotias yrittäjä Stefano saa elantonsa arvostetun libanonilaisen viinin viennistä ja oliivitarhojensa antimista. Lisäksi hän tekee eri alkoholibrändien maahantuontia ja vientiä. Stefano on syntynyt Libanonissa mutta kasvanut Ranskassa. Sen jälkeen hän on asunut useissa eri maissa ja asettunut nyt aloilleen synnyinmaansa pääkaupunkiin Beirutiin, vihreälle Monteverden asuinalueelle.

Stefano rakastaa spontaaniutta, matkustamista ja hetkessä elämistä ja niitä piirteitä hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan. Hänelle tärkeitä asioita ovat perhe ja perheenjäsenten onnellisuus ja terveys. Vaikka työ onkin tärkeää, Stefano ei halua elämän pyörivän vain töiden ympärillä. Tulevaisuudessa hän haluaa matkustaa ja nähdä maailmaa – olla onnellinen.

Stefano toivoo parisuhteessa olevan kemiaa, rakkautta, intohimoa ja seikkailunhalua, sillä mikä vain on mahdollista, kun ne ovat kohdallaan. Hän arvostaa naisessa aitoutta, lojaaliutta ja avoimuutta, ja uskoo näitä luonteenpiirteitä suomalaisista löytyvän. Stefano on tutustunut ja ihastunut suomalaiseen kulttuuriin työmatkoillaan. Tulevaisuudelta hän toivoo rakkauden löytymistä ja oman perheen perustamista.

Maajussille morsian maailmalla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla to 25.2. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja