Maajussi-Tarja turhautui miesten heikkoon kommunikointiin – sai kiinnostuneilta vain muutaman rivin mittaisia kirjeitä

Maajussi-Tarja: "Etsin miestä, joka mahtuu kiireiseen ja vaativaan arkeeni" 3:08
Maajussi-Tarja kertoo, miten vaikeaa on löytää miestä harvaan asutulta maaseudulta.

Maajussille morsian -ohjelmassa seurataan tällä kaudella 54-vuotiasta mansikanviljelijää Tarjaa, joka pettyi saamiensa kirjeiden niukkaan sisältöön. Lopputulos yllätti Tarjan totaalisesti.

Mansikanviljelijänä Kuopion lähellä työskentelevä Tarja, 54, muutti takaisin Suomeen viisi vuotta sitten Yhdysvalloista. Hänellä on kolme aikuista lasta. 

Tarja on eronnut toistakymmentä vuotta sitten, jonka jälkeen hänellä on muutamia suhteita. Sinkkuna hän on viihtynyt noin kolme vuotta.

Se, miksi olen sinkku, niin siihen vaikuttaa jo lokaatiokin, sillä olen Kuopion tuolla puolen, ja se on harvaan asuttua seutua.

Nyt hän kaipaisi rinnalleen miestä, joka on sinut itsensä kanssa ja valmiina aikuiseen parisuhteeseen.

Työni on hyvin vaativaa keväästä syksyyn, ja etsin sellaista miestä, joka mahtuisi vaativaan ja kiireiseen elämään. Sellainen aikuinen ihana mies, Tarja kuvailee.

Yhteistä tekemistä pitää olla, ja olisi hyvä olla keskustelutaitoinen mies. Tykkään siitä, että suhteessa on kommunikaatiota.

Tarja kertoo, että hänen Maajussille morsian -ohjelman kautta saamissaan kirjeissä toistui useimmiten sama ongelma: kirjeissä oli hyvin vähän tekstiä, eivätkä miehet juurikaan kuvailleet itseään.

Eräältäkin mieheltä tuli vain muutaman rivin kirje. Itsekin silloin ajattelin, että miten hän nyt pääsi minua tapaamaan vain muutamalla rivillä. Mutta hän yllätti tosi positiivisesti, Tarja kertoo MTV Uutisille sulhasehdokkaiden tapaamisen jälkeen.

Niukkatekstisten kirjeiden vuoksi Tarjan oli hieman hankala tehdä valintoja sen suhteen, ketkä kaikki hän haluaa tavata kasvotusten.

Mutta kaikki miehet yllättivät positiivisesti siinä suhteessa, kuinka he ovat niin avoimia kertomaan tunteistaan ja näyttämään tunteensa.

Tunteetkin nousivat melko nopeasti pintaan.

Koin jo yhden keskustelun aikana, että hyvänen aika, en kai minä nyt vaan ihastu, mutta sitähän varten täällä ollaan, että ihastuttais! Tarja kuvaili tunteitaan MTV Uutisille, kun kuvaukset olivat vasta alkamassa.

Ihastun yleensä nopeasti, kun mies on avoin, eikä minun tarvitse arvailla, tykkääkö hän minusta. 

Erityisesti yksi luonteenpiirre olisi tulevalle kumppanille suotavaa.

Rauhallisempi pitää olla sellainen, joka tasapainottaa minua. 

Mistä sitä sitten tietää tavanneensa itselleen sopivan kumppanin?

Sitä on vaikea sanoittaa. Sen vain sitten tietää, kun kohtaat jonkun – se näkymätön väreily siinä kertoo, että nyt tässä voisi olla se mies, Tarja pohtii.

Katso videolta Tarjan haastattelu, jossa hän kertoo miesmaustaan.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 28.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 11.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat