Maajussi-Tarja sai mystisen kirjeen ilman nimeä ja kuvaa – Herra X kertoo nyt, miksi salasi henkilöllisyytensä

Maajussi-Tarja sai kirjeen ilman nimeä ja valokuvaa - Nyt puhuu mysteerimies "herra X" 3:16
Maajussi-Tarjan sulhasehdokas "Herra X" kertoo oman versionsa siihen, miksei laittanut kirjeeseensä edes tunnistettavaa kuvaa.

Maajussi-Tarja kertoo saaneensa yhdeltä sulhasehdokkaaltaan vain muutavan rivin mittaisen kirjeen, jossa ei ollut edes nimeä eikä kunnon kuvaa. Tarja kuitenkin valitsi mysteerimiehen ohjelmaan. MTV Uutiset haastatteli Herra X:n, joka nähdään myös ryhmätreffeillä erikoisten pikatreffien jälkeen.

Kuka on tämä mysteerimies, joka kirjoitti vain parin rivin mittaisen kirjeen Kuopion lähellä mansikkatilaa pitävälle maajussi-Tarjalle, 54, ja pääsi mukaan ohjelmaan, vaikkei kirjeessä ollut edes nimeä eikä kunnon kuvaa?
 
MTV Uutiset haastatteli Tarjan "herra X:ksi" nimeämän sulhasehdokkaan, joka pääsi maanantain Maajussille morsian -jaksossa pikatreffeiltä jatkoon. 

Hän on mukana seuraavan jakson ryhmätreffeillä, johon Tarja valitsi neljä miestä.

Herra X on 60-vuotias Juha Sumiaisista Äänekoskelta.

Vähän mielijohteesta kirjoitin Tarjalle, kun näin tv:stä esittelyjakson. Tarja herätti mielenkiinnon. Ajattelin, että eihän tuossa korkealta pudota, että kokeillaan. Sitten kirjoitin lyhyen kirjeen, Juha kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Tarja vaikutti kivalta, mukavalta ihmiseltä ja on ulkoisestikin erittäin kaunis nainen.

Juha myöntää, että hänen kirjoittamansa kirje oli hyvin lyhyt ja "hyvin hyvin vaatimaton".

Miksi et laittanut kirjeeseen edes valokuvaa?

Ajattelin, että tästä naamasta ei saa hyvää kuvaa, että se ei ole itselleni eduksi. En halunnut pilata sillä mahdollisuuksiani.


Miksi luulet Tarjan lopulta valinneen sinut ohjelmaan?

Sitä olen ihmetellyt itsekin syvästi. 

Pikatreffit Tarjan ja Juhan välillä sujuivat maanantai-illan jaksossa melko piinaavan hiljaisissa tunnelmissa, kun kummallakaan ei tuntunut olevan toisiltaan mitään kysyttävää. 

Treffien jälkeen Tarja pohti kameroille, ettei saanut Juhan persoonasta vielä oikein mitään otetta, mutta haluaa tutustua tällaiseen mysteerimieheen paremmin. Tämän vuoksi Juha pääsi mukaan ensi viikon ryhmätreffeille.

Katso videolta Juhan haastattelu kokonaisuudessaan. Hän paljastaa omat epäilynsä siihen, miksi Tarja valitsi hänet ohjelmaan ja millaiseksi hän kuvailee kaksikon välejä pikatreffien jälkeen.

Myös tämän viikon Töllötuomarit-jaksossa keskustellaan maajussi-Tarjan ja "herra X:n" kiusallisen hiljaisista pikatreffeistä sekä maajussien saamista lahjoista sekä maajussi-Kallen herkistymisestä. 

Masked Singer -kulissit kaatuvat 19:16

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin.
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat