Maajussi-Tarjan viimeinen valinta häkellyttää puolisoehdokkaan: "En ollut valmistautunut yhtään tämmöiseen vaihtoehtoon"

Maajussi-Tarjan viimeinen päätös yllättää sulhasehdokkaan 1:20
Katso videolta, kuinka maajussi-Tarjan puolisoehdokkaat suhtautuivat päätökseen

Maajussi-Tarja tekee lopullisen valintansa Maajussille morsian -ohjelman farmiviikkojen päätteeksi.

Maajussille morsian  -ohjelmassa farmiviikot ovat tulossa päätökseensä ja maajussien on tehtävä viimeiset, lopulliset valintansa puolisoehdokkaidensa keskuudesta. 

Juontaja Vappu Pimiän  saapuu maajussi-Tarjan farmille. Tarja kertoo viikon sujuneen hienosti ja että hauskaa on ollut sulhasehdokaskolmikon kanssa. Maajussin mukaan miehet ovat tulleet toimeen erittäin hyvin ja huumorikin on kukkinut tilalla viikon aikana. Työtkin ovat sujuneet ja niitä on tehty Tarjan mukaan miesten toimesta jopa enemmän kuin hän oli pyytänyt.  

Tarja kertoo myös pitäneensä tarkkaa linjaa siitä, ettei farmiviikon aikana romantiikkaa päästetä kukkimaan tilalla. Hän esimerkiksi majoitti miehet kotinsa alakertaan, selkeästi omaan rauhaansa.

Maajussin mukaan hän itse oli yllättynyt siitä, kuinka kaikki kolme miestä olivat ihastuneet häneen. 

– Minulla oli eiliseen iltaan asti sellaista pientä harkintaa siinä, mutta kyllä nyt minä olen varma valinnasta. 

Valinnan hetkellä Tarja lopulta kertoo päättäneensä jatkaa tutustumista Juhan kanssa. 

Ismo ja Rami ottavat päätöksen vastaan ristiriitaisin tuntein. Kumpikin on kuitenkin toiveikas oman tulevaisuutensa suhteen ja kertovat toivovansa, että löytävät itselleen sopivat kumppanit. 

– Ramin rakkauselämä varmaan ratkeaa jossain vaiheessa, ei ratkennut vielä tässä hetkessä. Katsotaan, mitä tulee tapahtumaan. Olen avoin uusille tuulille! Pikku treffi-ilmoitus, Rami nauraa kameroille. 

Juha puolestaan kertoo valinnan jälkeen olevansa Tarjan päätöksestä yllättynyt. 

– Oli oikeasti yllätys, aivan sanaton, en ollut valmistautunut yhtään tämmöiseen vaihtoehtoon. Mutta olen kyllä oikeasti tosi onnellinen, olet tehnyt hyvän valinnann. 

– No eilenhän sinun kädet oli jo minun vyötäröllä, että tänään voi...toteaa Tarja ja suutelee Juhaa.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat