Maajussi-Kallen pilvilinnat romahtivat, kun ihastus ei kiinnostunutkaan – Töllötuomarit: "Tällainen tilanne on ihan hirveä"

Maajussi-Kallen pilvilinnat romahtivat – Töllötuomarit: "Tällainen tilanne on ihan hirveä" 9:17

Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin maanantaina koskettava tilanne, kun Veraan ihastunut maajussi-Kalle sai kuulla, ettei Vera koe kemiaa kaksikon välillä. MTV Uutisten Töllötuomarit herkistyvät tunteikkaan Kallen puolesta.

Ryhmätreffeille maanantain Maajussille morsian  -jaksossa lähteneet maajussit saivat kokea monenlaista tunteiden vuoristorataa, ja yksi jakson herkimmistä hetkistä nähtiin, kun maajussi-Kalle vei morsianehdokkaansa Veran sivummalle kesken ryhmätreffien.

Veraan silmin nähden ihastunut Kalle sai täysin yllättäen kuulla, ettei Vera ole hänestä romanttisesti kiinnostunut.

– Koska minä olen avoin ja vilpitön ihminen, haluaisin kertoa sinulle rehellisesti, että minä en tunne kemiaa meidän välillä, Vera myönsi.

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen puivat kyseistä tilannetta tuoreessaTöllötuomarit-jaksossa. 

– Tällainen tilanne on ihan hirveä, kaksikko pohtii.

Edellisjaksossa nähtiin, kuinka Kalle vastaanotti kyynelsilmin Veralta tämän itse tekemän maalauksen ja kuvaili Veraa kauniiksi niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

– Harvoin tulee sellaisia tunteita enää, että lähtee jalat alta ja on ällikällä lyöty, ihastunut Kalle avautui.


Töllötuomarit pohtivat, miten tällaisessa tilanteessa pitäisi toimia, jos tunteita ei ole toista kohtaan vielä syttynyt. Töllötuomareilla on selkeä näkemys Veran ja Kallen toiminnasta.

Entä onko kaksikolla vielä mahdollisuus onnelliseen loppuun?

Katso Töllötuomarit-jakso kokonaisuudessaan alla olevalta videolta. Jaksossa pohditaan myös maajussi-Tarjan ja herra X:n suhteen äkillistä lämpenemistä sekä maajussi-Villen treffien keskustelunaiheita. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa uusi hajutesti 21:44

Jakson muita aiheita ovat muun muassa Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudistukset, uutuusohjelma Tämä on tämä sekä tämän hetken kiinnostavimmat ja yllättävimmät tv-kasvot.

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat