Vera antoi pakit maajussi-Kallelle, koska ei tuntenut kipinää – Töllötuomarit: "Olisiko liekkiä kannattanut odottaa?"

Vera antoi pakit maajussi-Kallelle, koska ei uskonut kipinän syttyvän – Töllötuomarit: "Oliko pitänyt antaa enemmän aikaa?" 4:08
MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen pohtivat tuoreessa Töllötuomarit-jaksossa, olisiko Veran pitänyt antaa ihastuneelle Kallelle vielä mahdollisuus.

Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin maanantaina yllättävä käänne, kun maajussi-Kallen ihastuksenkohde Vera päätti lähteä ohjelmasta jo kuvausten alkuvaiheessa. MTV Uutisten Töllötuomarit pohtivat, oliko Veran nopea päätös kannattava, vai olisiko kipinä voinut löytyä vielä myöhemmin?

Pöytyäläinen maajussi-Kalle, 48, sai Maajussille morsian-ohjelman maanantain jaksossa ikäviä uutisia, kun hänen ihastuksenkohteensa Vera, 51, ilmoitti, ettei jatka ohjelmassa. 

Kallen oli juuri tarkoitus valita neljästä morsianehdokkaastaan kolme farmiviikolle, ja Vera oli yksi Kallen suosikkiehdokkaista.

Minä päätin lähteä pois, koska en tuntenut minun ja Kallen välillä kemiaa, Vera kertoi tuoreeltaan MTV Uutisille.

Kun tiesin, että Kalle tuntee minua kohtaan enemmän, en halunnut antaa hänelle turhaa toivoa. Parempi, että kerron, mitä tunnen. On parempi sanoa toiselle rehellisesti, Vera jatkoi.

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen pohtivat tuoreessa Töllötuomarit-jaksossa, olisiko Veran pitänyt antaa Kallelle vielä mahdollisuus. Oliko päätös kenties liian hätiköity?

Jos Veralla olisi edes joku pieni kipinä siellä sellainen, että vielä ei ole tunteita, mutta aion antaa tälle mahdollisuuden, niin silloin olisi kannattanut jatkaa, Töllötuomarit analysoivat.

Töllötuomaiden tuoreessa jaksossa puidaan maajussien osalta myös Kallen erityistä herkkyyttä, maajussi-Tarjan miesihannetta ja sulhasehdokkaisiin liittyvää yli-innokkuuden pelkoa sekä maajussi-Villen päättämättömyyttä.

Jaksossa puhutaan myös Amazing Race Suomi-sarjan pariskunnasta, joka ei peittele tunteitaan sekä kuullaanEnsitreffit alttarilla-ohjelman asiantuntijoilta, miten he testaavat parien vetovoimaa etukäteen.

Tällä viikolla Töllötuomareita puhuttaa myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma, jossa Sointu Borg rohkeni kritisoida tuomareita. Onko tuomareiden kritisointi hyvä vai huono juttu?

Maajussi-Kallen morsianehdokkaan yllätyspäätös 18:36

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat