Maajussi-Kalle on intohimoinen tanssija – parketilla luonnistuvat vaikka cha cha cha, salsa tai rumba: "Voin toki opettaakin"

Kalle etsii rakkautta Maajussille morsian -ohjelmassa 2:55
Tutustu videolla maajussi-Kalleen!

Maajussi-Kallella on tilansa toiminnan alasajon myötä vapautunut paljon aikaa arkeen, ja nyt hän etsii Maajussille morsian -ohjelmassa vierelleen aktiivista puolisoa.

Maajussille morsian -ohjelmassa kahdeksan maajussia ympäri Suomen etsii jälleen rinnalleen elämänmittaista rakkautta. Heidän joukossaan on Pöytyältä kotoisin oleva 48-vuotias Kalle, joka omistaa ison sukutilan, jossa viljellään kauraa, rypsiä sekä hernettä. Suuri osa peltoalasta on vuokrattu muille, mutta Kalle auttelee vielä kuitenkin tilan hommissa. Muuten Kalle tekee päivätöinään autojen katsastuksia sekä maahantuontihuoltoja puimureille. 

Kallella on kaksi tytärtä, joista vanhempi on 8-vuotias ja nuorempi 6-vuotias. Hän erosi lastensa äidin kanssa viisi vuotta sitten. Maajussi kertoo MTV Uutisille tajunneensa taannoin, että haluaa antaa mahdollisimman paljon aikaa tyttärilleen, ja alkoi näin ollen luopua maanviljelyksestä. Tilan toiminnan alasajon myötä Kallella olisi myös runsaasti aikaa parisuhteelle. 

– Kyllä sitä kaipaa vierelle sellaista kumppania, kenen kanssa jakaa elämää. Ei elämässä ole hyvä yksinäänkään olla. 

Maajussi haluaisi vierelleen puolison, joka olisi tasapainossa itsensä kanssa. Hän toivoo, että hänelle kirjoittava nainen olisi positiivisella asenteella ja ulospäin suuntautunut. Ihannenaisekseen Kalle nimeää hiihtäjä Krista Pärmäkosken, jonka vahvalta vaikuttavaa luonnetta Kalle arvostaa. 

– Hän on semmoinen sisukas nainen ja ei anna periksi varmaankaan. 

Kalle harrastaa vapaa-aikanaan paljon. Maajussi alkoi hiljan käydä laulutunneilla ja häntä on pyydetty mukaan kesäteatteriinkin näyttelemään. Lisäksi maajussilla on myös harrastus, joka on hänelle varsin tärkeä: Kalle on harrastanut tanssia 15-vuotiaasta asti. Maajussi on kymppitanssien taitaja, eli häneltä luonnistuvat niin vakiotanssit kuin latinalaistanssitkin. Kalle toivoisikin, että voisi mahdollisesti jakaa rakkaan harrastuksensa tulevan puolisonsa kanssa, mutta valmista tanssitaustaa ei toisella tarvitsisi entuudestaan olla. Hän hyppäisi mieluusti myös mukaan toisen harrastuksen maailmaan – tai esittelisi omansa. 

– Voin toki opettaakin. 

– Se on semmoinen harrastus, mikä on aina ollut semmoinen henkireikä. Siinä tuulettuu sekä pää ja kroppa. 

Kaavoihin Kalle ei kertomansa mukaan ole kangistunut, ja olisi tarvittaessa valmis mahdollisesti vaikka muuttamaan tulevan puolisonsa luokse, sillä maatila ei sido häntä enää. Mahdollisuuksia olisi Kallen mukaan moneen. Hän toivoo joustavuutta myös tulevalta puolisoltaan, eikä hän haluaisi olla parisuhteessa ihmisen kanssa, joka ei pysty tai halua tehdä kompromisseja. 

– Molempien osalta täytyy joustaa, se on se juttu. Ei voi olla niin, että aina vaan se toinen määrää.

Alla olevalla videolla viihdetoimittajat käyvät läpi sen, ketkä kaikki kahdeksan maajussia etsivät elämänsä rakkautta.

Tässä ovat uudet rakkautta etsivät Maajussille morsian -maajussit – mukana kolme naista ja viisi miestä 11:44

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat