Maajussi-Kalle sairastui vakavasti maatilan töissä – joutui luopumaan rakkaasta tilastaan: "Pienet tytöt tarvitsevat isäänsä"

Maajussi-Kalle joutui luopumaan tilastaan sairauden vuoksi 3:05
Katso videolta Kallen haastattelu, jossa hän kertoo vakavasta sairastumisestaan.

Kahden pikkutytön isä maajussi-Kalle toivoo löytävänsä tuoreella Maajussille morsian -ohjelman kaudella itselleen kumppanin, jonka kanssa viihtyisi tanssiparketeilla.

48-vuotias Kalle Pöytyältä etsii Maajussille morsian -ohjelman tuoreella kaudella itselleen loppuelämän tanssipartneria, sillä hän viihtyy erinomaisesti tanssiparketilla.

Olen tanssimiehiä, ja tanssiminen on itselleni terapiamuoto. Sitten kun alkaa ahdistaa, niin tanssikengät jalkaan ja menoksi. Tanssin buggia, fuskua, foxia ja hidasta valssia, Kalle kertoo MTV Uutisille.


Kalle kertoo etsivänsä naista, jolla olisi nimenomaan samankaltaisia kiinnostuksen kohteita. 

Etsin sellaista suhdetta, jossa kumpikin saa olla oma itsensä ja yhteiselo olisi onnellista. Että löytäisimme yhteisiä asioita ja myös omia juttuja, joita tehdä itsekseen, Kalle kuvailee.

Hän erosi lastensa äidin kanssa viisi vuotta sitten.

6- ja 8-vuotiaiden tyttöjen isä omistaa Pöytyällä ison sukutilan, jossa viljellään kauraa, rypsiä sekä hernettä. Suuri osa peltoalasta on kuitenkin vuokrattu nykyään muille, sillä Kallen terveys ei kestänyt maatilan töitä.

Arvot menivät uusiksi, ja minun oli luovuttava maatilan pitämisestä, kun terveys ei kestänyt pölyä. Pelastin sillä tavoin sekä tilan että oman terveyden. Nyt olen voinut paremmin, kun en joudu pölyssä olemaan, Kalle kertoo.

Ja pienet tytöt tarvitsevat isäänsä. Ne olivat ne ratkaisevat tekijät, Kalle jatkaa ääni sortuen.

Päätöstään hän ei ole katunut päivääkään.

– Jos ei johonkin pysty, niin sitten täytyy luovuttaa, hän lisää. 

Kalle toteaa, että vanhassa maatilassa on runsaasti kunnostamista, jotta paikat pysyvät kunnossa. Kalle auttelee vielä jonkin verran tilan hommissa, mutta päivätöinään hän tekee autojen katsastuksia sekä maahantuontihuoltoja puimureille.

MTV Uutiset oli seuraamassa Kallen ja muiden maajussien vaikeita valintoja alkukesästä Naantalissa, johon maajussit olivat kutsuneet kumppaniehdokkaansa kirjeiden perusteella.

Hänen 6- ja 8-vuotiaat tyttärensä olivat tuolloin innolla odottamassa, josko he tapaisivat isänsä kumppaniehdokkaat farmiviikon aikana.

Likat kyllä sopeutuvat mahdolliseen uuteen kumppaniin, he ovat sellaisia likkoja kyllä. Ja mahdollisesti he tapaavat kumppaniehdokkaat myös farmiviikolla, Kalle pohti.

Tyttöjä jännitti tosin aivan muut asiat kuin morsianehdokkaat.

Lapset kommentoivat isänsä lähtöä tv-ohjelmaan siten, että ei se vielä haittaa – vasta sitten, kun se tulee tv:stä syksyllä, Kalle nauroi.

Itseään Kalle kuvailee rauhalliseksi, mutta seikkailuhenkiseksi.

Kumppanina olen varmasti sellainen rauhallinen nallekarhu, ja lähden mukaan kaikkeen. Olen heittäytyjä, eli jos joku jotain ehdottaa, niin varmasti lähden siihen mukaan, Kalle sanoo.

Osaan ottaa myös rennosti, eli palju kuumaksi, vähän musiikkia ja sauna lämpimäksi, niin ei siinä paljon muuta tarvita.

Katso videolta Kallen haastattelu, jossa hän kertoo vakavasta sairastumisestaan.

 

Katso videolta, kun maajussit paljastettiin maanantaina 21. elokuuta!

Tässä ovat tulevan Maajussille morsian-kauden maajussit! 16:43


Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 28.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 11.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat