Maajussi-Joukon ja Lotan rakkaus kukoistaa yhä – näin pariskunta viettää ensimmäisen yhteisen pääsiäisensä: "Siinähän se sitten varmaan menee"

1:24
Näin maajussi-Jouko tunnelmoi ohjelmassa tekemänsä valinnan jälkeen

Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneiden maajussi-Joukon ja Lotan yhteinen onni loistaa yhä kirkkaana.

Vuonna 2019 Maajussille morsian -ohjelmassa päästiin seuraamaan maajussi-Joukon ja hänen morsianehdokkaansa Lotan yhteisen taipaleen alkua. Kaksikon rakkaustarina sai alkunsa kesällä ja se on jatkunut onnellisena tähän päivään asti. 

Jouko kertoo aktiivisen pariskunnan puuhailleen kaikenlaista yhdessä kuluneen alkukeväänkin aikana. 

– On käyty joka paikassa retkeilemässä ja koiria lenkittämässä. Meillä tietysti noi matkat kans peruuntui ton koronaviruksen takia. Piti lähteä Lappiin hiihtämään, siitä ei tullut mitään, ja piti lähteä pitkäperjantaina Pietariin, siitä ei tullut mitään. 

Vaikka Pietariin ei pääsiäisenä päästä, aikovat Jouko ja Lotta suunnata Uudellamaalla lossiretkelle. Lisäksi Jouko pohtii laittavansa verkot jälleen järveen, sekä kenties grillailevansa sekä saunovansa Lotan kanssa ja käyvänsä koirien kanssa lenkillä. 

– Siinähän se sitten varmaan menee, maajussi pohtii. 

Toistaiseksi Jouko ja Lotta asuvat yhä erillään, vaikka yhteen muutosta onkin toisinaan puhuttu. Tällä hetkellä parin elämä toimii kuitenkin hyvin yhteen näin, sillä heidän kotiensa välimatka on lyhyt.  

Joukon mukaan yhteen muuttaminen tuntuu erittäin hyvältä vaihtoehdolta, mutta pariskunnalla ei ole kiirettä ottaa sitä askelta. 

– Antaa pikkuisen ajan kulua vielä. Sehän on aika iso myllerrys ihmisen elämässä kuitenkin, yhteen muuttaminen. Mutta ei me olla sitä pois suljettu, kyllähän se harkinnassa on. Mutta se ajankohta, että milloin sen tekisi, ei ole vielä lyöty sitä sillä tavalla lukkoon. 

Jouko ja Lotta elävät joka tapauksessa tällä hetkellä onnellista yhteiseloa. Maajussin matka rakkauden saralle alkoi melkein tasan vuosi sitten, jota mies kertookin muistelleensa hiljattain.

– Äsken kun laitoin viljakuormaa traktoriin kiinni, niin mietin siinä, että sehän oli noin vuosi sitten, kun oltiin siellä Kirjokivellä kirjeitä lukemassa. Että ihan kohta on vuosi pulkassa siitä, kun ne kirjeet olen saanut.

Voit kirjoittaa vuoden 2020 maajusseille tästä!

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja