Maajussi-Jouni saa varsin lupaavan kirjeen morsianehdokkaalta: "Onhan sitä pientä ihastumista ollut"

15:47
Jounia tullaan seuraamaan Maajussille morsian -ohjelman uudella kaudella!

Maajussi-Jouni saa yhteydenoton lupaavan oloiselta morsianehdokkaalta.

Maajussille morsian -ohjelman neljä maajussia pääsevät illan jaksossa vihdoin tutustumaan tarkemmin kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet. Kotipitäjissään kaksi maajussia sekä -jussitarta syventyvät läheistensä avustuksella tarkemmin tutkimaan yhteydenottoja ja tekemään päätöksiä sen suhteen, ketkä saavat kirjeiden perusteella kutsun Naantaliin. 

Maajussi-Jouni saa lupaavan kirjeen morsianehdokkaaltaan, joka kertoo kirjoittaneensa Jounille, koska hän näkee maajussissa miehen, joka on aito, välittävä sekä iloinen persoona, joka näkisi varmasti vaivaa parisuhteen eteen ja pitäisi huolta kumppanistaan. 

Morsianehdokas pääsee myös itsekin ääneen jaksossa. Hän kertoo, että Jounissa vaikuttaa olevan paljon sellaisia piirteitä, jotka miellyttivät häntä. 

– Vaikutti olevan semmoinen iloinen, avoin, ystävällinen, kiltti. Voihan sitä sanoa, että onhan sitä pientä ihastumista ollut. Kyllä ihan mielenkiinnolla odotan niitä ensitreffejä, morsianehdokas kertoo jaksossa. 

– Koitan tietenkin erottua joukosta sillä, että on oma itsensä ja tietysti jos löytyisi se huumori, niin se olisi varmaan tärkein, jos sillä vaikka sitten erottuisi joukosta. 

Jounin kaverit auttavat miestä käymään kirjettä läpi tarkemmin. Miehet ovat sitä mieltä, että Jounista löytyy paljon juuri niitä piirteitä, joita morsianehdokas miehessä arvostaa. 

– "Miehessä tykkään siitä, että osaa nauraa itselleen", sähän osaat. "Ja naurattaa muita pelleilyllään", senkin sä osaat, varsin hyvin, Jounin ystävä kuittailee. 

– Jounille on aika tärkeää huumorintaju naisessa, että pystyy nauramaan Jounin kanssa ja Jounille, ja vähän itselleenkin. Se on tärkeintä, maajussin ystävä summaa. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20! 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja