Maajussi-Joonaksen puolisoehdokas paljastaa, mitä ajatteli farmiviikkojen yllättävästä käänteestä: "Olin uskonut, että hänellä on vähän tunteita"

Sussi kertoo olevansa kaikesta huolimatta iloinen Lindan ja maajussi-Joonaksen puolesta.

Maajussille morsian -ohjelman 10. jaksossa nähtiin yllättävä käänne, kun maajussi-Joonaksen puolisoehdokkaat Sussi ja Sofia päättivät lähteä kotiin jo lopullisia valintoja edeltävänä iltana.

Kaksikko keskusteli farmiviikkojen aikana Joonaksen ilmeisestä ihastuksesta Lindaan ja aavisteli miehen valitsevan lopulta hänet. 10. jaksossa Joonas vahvisti heidän aavistustensa osuneen oikeaan, ja näin ollen Sussi ja Sofia pakkasivat laukkunsa ja poistuivat miehen farmilta.

Tällä hetkellä sinkkuna viihtyvä Sussi kertoo MTV Uutisille olleensa aluksi hetken aikaa harmissaan siitä, ettei Joonas lopulta valinnut häntä.

– Kyllä se sattui ihan sydämeen. Olin uskonut, että hänellä on vähän tunteita minua kohtaan, muttei ollutkaan, hän toteaa.

Kaikesta huolimatta Sussi sanoo suhtautuvansa pelkästään positiivisin mielin siihen, miten valinta Joonaksen farmilla tehtiin. Hän kertoo toivovansa Joonakselle ja Lindalle vain parasta.

 – Silloin torstaina, kun lähdimme, niin en minä voinut olla muuta kuin iloinen (Lindan ja Joonaksen) puolesta ja että sain tietää, miten asiat on, ettei tarvinnut ruveta odottamaan valintapäivään, hän sanoo.

Sussi kertoo huomanneensa kunnolla vasta Maajussille morsian -jaksoja katsoessaan, miten ihastunut Joonas on ollut Lindaan.

– Jos olemme olleet ryhmässä, niin eihän sitä huomannut, että [Joonaksen kiinnostus] olisi ollut suunnattuna vain yhteen ihmiseen, vaan hän otti meitä kaikkia huomioon, hän kertoo.

Sussista ja Sofiasta tuli ohjelman kuvausten aikana hyviä ystäviä, ja he ovat pitäneet yhtä ja tavanneet toisiaan ohjelman kuvausten jälkeenkin. Sussin mukaan hän ja Sofia oleilivat kuvauksissa paljon keskenään, koska he halusivat antaa Joonakselle ja Lindalle tilaa. Hän kokee Lindan pistäneen kaiken peliin.

– Minä vain vähän väistyin siitä. Annoin hänen tähdätä, Sussi naurahtaa.

Sussi sanoo Maajussille morsian -ohjelmaan osallistumisen olleen mahtava kokemus. Nainen kertoo olevansa iloinen siitä, että hän pystyi ujosta luonteestaan huolimatta heittäytymään mukaan televisioseikkailuun.

– Oli se ihan uutta. Teki äitini ylpeäksi, että osallistuin tuohon ohjelmaan, hän naurahtaa.

 Myös muun muassa Sussin äidin ystävät ovat kertoneet olevansa hänestä ylpeitä.

 – Sanoivat, että oikein näkee siellä telkkarissa minun oikean persoonallisuuteni, että olen aina se hymyilevä tyttö. On tullut positiivista palautetta, hän kertoo.

Yllä olevalta videolta näet, millaisissa tunnelmissa Sussi ja Sofia poistuivat maajussi-Joonaksen farmilta.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat