Varo juonipaljastuksia! Maajussit maailmalla tekivät lopulliset valintansa – nämä suomalaiset puolisoehdokkaat hurmasivat heidät

Tämän naisen maajussi-Asgeir valitsee rinnalleen – yksi pieni asia ratkaisi 2:38
Katso videolta, kenet Asgeir valitsee!

Maajussit tekevät valintansa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa. Varo juonipaljastuksia!

Maajussille morsian maailmalla -kausi lähenee loppuaan, ja ohjelman kymmenennessä jaksossa maajussien ja -jussittaren on aika päättää, kenen kanssa haluavat jatkaa matkaa kohti yhteistä tulevaisuutta. Jakso on jo nähtävillä MTV Katsomossa ja se nähdään MTV3-kanavalla torstaina kello 21.00. 

Ohjelmassa nähdään suuria tunteita, kun maajussit tekevät vaikeat valintansa ja joutuvat hyvästelemään matkassa mukana olleet toiset puolisoehdokkaat. Jännittävä valintahetki saa tunteet nousemaan pintaan niin maajusseilla kuin puoliehdokkaillakin. 

Kauden aikana on seurattu neljän maajussin matkaa ja rakkauden etsintää. Mukana ovat olleet norjalainen Asgeir, italialainen Francesco, Islannissa asuva Ann sekä turkkilainen Sinan

Asgeir alustaa päätöstään kertoen, että farmiviikko on ollut ikimuistoinen, ja ettei hän olisi voinut toivoa parempaa. Hän lausuu vuorollaan kauniita sanoja jokaisesta puolisoehdokkaastaan.

Lopulta Asgeir kertoo valitsevansa Anan, jolloin naisen leuka loksahtaa auki. Lopulta, Elinan ja Sarin poistuttua Ana liikuttuu kyyneliin.

Italialaisen Francescon on tehtävä valintansa Annikan, Veeran ja Mariannen väliltä. Francesco kertoo valitsevansa Annikan.

Oikeastiko, voi luoja! Annika saa sanottua.

– Tuliko tämä yllästyksenä sinulle, Francesco kysyy ihmeissään. 

Islannissa asuvan Annin on tehtävä valintansa Veikon ja Erkin väliltä. Valintatilanteessa on aistittavissa jännitystä. 

Ann aloittaa puhumaan, mutta samalla tunteet ottavat vallan ja kyyneleet nousevat hänen silmiinsä.

– Tämä on ollut mieletön viikko, minulla on ollut tosi hauskaa, Ann sanoo ja kiittää puolisoehdokkaitaan.

Puolin ja toisin esitettyjen kiitostan jälkeen Ann kertoo valintansa kohdistuvan Erkkiin.

Turkkilaisen Sinanin on valittava Elinan ja Teijan väliltä. Sinan alustaa päätöstään kertoen, että on onnekas saatuaan tavata molemmat naiset.

– Olette upeita ihmisiä, hän sanoo.

Lopulta Sinan kertoo päättäneensä jatkaa tutustumista Elinan kanssa. Tunteikas heti saa jopa juontaja Vappu Pimiän kyynelehtimään.

Katso Asgeirin valintakohtaus yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat