Maajussi-Francescon puolisoehdokas Annikan äiti vinkkasi tyttärelleen ohjelmasta – tämä asia yllätti ensikohtaamisella

Maajussit tekivät valintansa – nämä puolisoehdokkaat lähtevät farmiviikolle 1:57
Katso videolta, kun Francesco kertoo puolisoehdokkailleen tekemistään valinnoista.

Annika on yksi Francescon puolisoehdokkaista Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman viidennessä jaksossa maajussit Francesco, Sinan, Asgeir ja Ann tekevät valintansa siitä, ketkä lähtevät heidän kanssaan farmiviikoille. Jakso on jo nähtävillä MTV Katsomossa

Yksi Francescon Italiaan kutsumista puolisoehdokkaista on valkeakoskelainen Annika.

Annika on ammatiltaan liiketalouden tradenomi ja harrastaa kuntosalilla käymistä. Hänen perheeseensä kuuluvat äiti, isä sekä pikkusisko, jotka hekin asustavat Valkeakoskella.

Annika kertoo, että heidän koko perheensä rakastaa Italiaa ja he ovat vierailleet maassa niin monta kertaa, ettei Annika pysy enää laskuissa mukana. Annikan äiti näki televisiosta Maajussille morsian maailmalla -ohjelman esittelyjakson ja vinkkasi siitä tyttärelleen, sillä mukana olisi tällä kertaa samanikäinen italialaismies.

– Minä sitten katsoin itsekin sen jakson, ja Francescosta huokui jotenkin sellainen positiivinen energia ja hän vaikutti unelmiensa suhteen intohimoiselta ja periksiantamattomalta tyypiltä. Sain hänestä ihmisenä todella hyvän kuvan, Annika kertaa.

Annikan äiti vitsaili, että Annikan pitäisi kirjoittaa Francescolle kirje, jonka hän lopulta tekikin. Annika kertoo kirjoittaneensa Francescolle lyhyehkön kirjeen, jossa hän kertoi itsestään, opinnoistaan ja senhetkisestä työpaikastaan.

– Toin esille yhtäläisyyksiä luonteissamme ja elämäntavoissamme, jotka huomasin esittelyjakson perusteella, hän jatkaa.

Annika lähetti Francescolle myös lyhyen esittelyvideon, jossa hän kertoi samoja asioita kuin kirjeessään.

– Ajattelin, että ehkä videon perusteella hän saisi minunkin luonteestani jotain ehkä enemmän irti kuin pelkästä kirjeestä, hän sanoo.

Annika ja Francesco pääsivät juttelemaan ensimmäistä kertaa pikatreffeillä, jotka järjestettiin maajusseille ja heidän puolisoehdokkailleen. Annika kertoo olleensa tilanteessa niin jännittynyt, että hänen on hankala muistaa ihka ensimmäistä vaikutelmaa, jonka hän Francescosta sai.

– Mutta muistan, että keskustelumme sujui kuitenkin jännityksestä huolimatta aika luontevasti ja Francesco oli ensitapaamisessa tosi iloinen ja lämminhenkinen, Annika kertoo.

Annika lisää kuitenkin yllättyneensä kielimuurista, joka hänen ja Francescon välillä oli.

– Itsellänikään ei ole todellakaan mikään täydellinen englanti, mutta se kyllä yllätti, miten hankalaa kommunikointi oli välillä alusta asti, hän sanoo.

Rakkauden perässä maailmalle muuttaminen ei olisi Annikalle ongelma. Hän sanoo, että oikean henkilön kohdalla hän ei näe asiassa esteitä.

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat