Maailmanmestari tapettiin kotonaan – kihlattu löytyi ase kädessään

Rullaluistelun maailmanmestari Luz Mery Tristan on kuollut. Espanjalaislehti Marca kertoo, että Tristanin kihlattu Andres Gustavo Ricci Garcia ampui hänet viime lauantaina Kolumbian Calissa.

60-vuotias Tristan oli kihloissa 58-vuotiaan Garcian kanssa ja heidän oli tarkoitus mennä naimisiin lokakuussa. Pariskunnan välinen suhde oli kuitenkin myrskyisä. Garcia pidätettiin kotonaan pian tappamisen jälkeen. Hänellä oli kädessään ase, jonka epäillään olevan surma-ase. Poliisi takavarikoi kodista yhteensä kuusi tuliasetta.

Garcian kerrotaan olleen alkoholin vaikutuksen alaisena tappamisen tapahtuessa. Hän myönsi myöhemmin tappaneensa Tristanin. Kolumbialainen Tristan jätti jälkeensä viisi lasta edellisestä suhteesta. Hänen Instagram-tilillään on jaettu muistokirjoitus.

– Perheellä on suruaika ja pyydämme nyt rauhaa tänä vaikeana aikana. Tristan oli upea äiti, nainen ja roolimalli, kirjoituksessa todettiin.

Tristan teki historiaa vuonna 1990, kun hänestä tuli ensimmäinen kolumbialainen nainen, joka voittaa maailmanmestaruuden rullaluistelussa. Hän oli aiemmin naimisissa huumeparoni Joaquin Valencian kanssa. Valencia istuu paraikaa 40 vuoden vankeustuomiota Yhdysvalloissa.

Lue myös:

    Uusimmat