Maailmanmestareiden puolisot elävät tiiviisti mukana juhlahumussa – Hannes Björnisen rakas kulautti pokaalista voitonmaljan

Näin villisti MM-kultaa juhlittiin yöllä Helsingin Kauppatorilla 11:09
Katso kansan kiekkokullan juhlintaa Helsingissä!

Suomi kukisti jääkiekon MM-finaalissa eilen Kanadan. Leijonien puolisot hengittävät pelaajien hektistä kiekkoarkea – ja etenkin juhlaa.

Voitto on varsin iloinen tapahtuma myös pelaajien perheille. Hannes Björnisen avopuoliso Selma Pöntinen pääsi juomaan voitonmaljan MM-pokaalista. Pöntinen kehuu rakastaan vuolaasti. 

Selaa Pöntisen Instagramissa julkaisemaa kuvakarusellia nuolista. 

– Muistan, kun sanoit mulle, että sun tavoite on pelata kotikisoissa 2022. Ajattelin mielessäni, että mitenköhän tässä käy, mutta tsemppasin ja kannustin, minkä kerkesin. No hyvinhän siinä kävi ja järjestit melkoisen lopetuksen tälle maailman pisimmälle ja erikoisimmalle kaudelle. Oot maailman paras tyyppi, maailman paras ystävä ja puoliso ja nyt myös MAAILMANMESTARI. Hannes Björninen, oon niin ylpeä susta, Pöntinen kirjoittaa Instagramissa.

Leijonien puolisot, Pöntinen mukaan lukien, pukivat kukin kisapäivänä päällensä pelitakin, jonka selkämystä koristi puolison sukunimi.

Mikael Granlundin aviopuoliso Emmi Granlund oli Instagram tarinat-osion mukaan niin ikään kannustamassa rakastaan voittoon eilisessä MM-finaalissa kera kuohuvan.

Emmi ja Mikael menivät naimisiin vuonna 2019, ja heillä on kaksi lasta: 3-vuotias Milo ja kesäkuussa 2021 syntynyt Noel.

MM-finaalissa kolmannen maalin tekijän Joel Armian puoliso Emilia Harjunen kannusti rakastaan television välityksellä. Liekö tähän ollut syynä pikkuinen Emma-tytär, joka syntyi huhtikuun loppupuolella, ja on näin ollen ehkä vielä liian pieni kisakatsomoon. Perheeseen kuuluu myös Otso-koira.

Lue myös:

    Uusimmat