”Maailman timmein sairaanhoitaja” paljastaa, kuinka ehtii treenata kaksi tuntia päivässä – yksi asia puuttuu kotoa!

0:25
Suomalaisen Nanan treenin voit tehdä kotonakin.

24-vuotias Paige Mills selittää, kuinka ehtii treenata kaksi tuntia päivässä huolimatta rankasta työstään.

Mirror-sivusto tituleeraa australialaista Paige Millsiä "maailman timmeimmäksi sairaanhoitajaksi". Paige, 24, treenaa päivittäin kaksi tuntia huolimatta siitä, että tekee töitä sairaanhoitajana kiireisellä osastolla. Treeniensä tuloksia mielellään esittelevän naisen Instagram-tiliä seuraa yli 230 000 ihmistä.

Vaikka kolme vuotta sairaanhoitajana työskennellyt Paige on kiireinen työssään, hän uskoo jatkuvan kiireen myös auttavan pitämään mielen ja kehon jatkuvassa vireessä.

"Ihmiset sanovat, ettei heillä ole aikaa..."

Paige löysi liikunnan ilon alunperin valmistuttuaan sairaanhoitajaksi päättäessään alkaa purkaa energiaansa kuntosalilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paige kuitenkin myöntää, että treenirutiinin ylläpitäminen on työvuorojen vuoksi joskus haastavaa. Päivävuoroista yövuoroihin vaihtaminen aiheuttaa nimittäin univajetta. Siitä huolimatta hän treenaa viisi tai kuusi päivää viikossa, kaksi tuntia kunakin päivänä. Mutta kuinka ihmeessä hän ehtii?

Paige itse kiittelee televisioantennin puuttumista. Kun hän ei katso lainkaan televisiota, hänellä on aikaa treenata.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihmiset sanovat, ettei heillä ole aikaa käydä kuntosalilla, mutta silti he katsovat päivittäin kaksi tai kolme tuntia televisiota. Minulla ei ole televisioantennia kotona, joten luulen, että aikaa on kaikelle, mitä rakastaa, jos asettaa sen ensimmäiseksi tärkeysjärjestyksessään, ja treenaaminen tulee tietenkin ensimmäisenä minulle, Paige toteaa Mirrorin mukaan.

Sairaanhoitajilla selkävammat ovat yleisiä, mutta Paige uskoo, että hänen harjoittamansa voimanosto auttaa siihen, ettei hän loukkaa selkäänsä työhön liittyvissä tehtävissä. Rankka työ on tuonut myös uutta näkökulmaa Paigen elämään.

– Sairaanhoitajan työ on opettanut minulle, etten ota fyysisiä kykyjä itsestäänselvyytenä. En usko, että ihmiset ymmärtävät, että minun ikäisiäni ihmisiä on neurologisilla vuodeosastoilla tai hoitokodeissa, eivätkä he kävele tai puhu enää koskaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos en syö tarpeeksi..."

Potilaat kommentoivat usein timmin naisen lihaksikasta ulkomuotoa, ja miehet usein yllättyvät kuullessaan, että Paige kykenee nostamaan enemmän kuin he. Nälkää nainen ei kuitenkaan näe pysyäkseen kunnossa.

– Syön niin paljon. Yritän syödä paljon proteiinia ja hiilihydraatteja tankatakseni treenejä varten. Jos en syö tarpeeksi, en suorita hyvin treeneissä, mikä turhauttaa. Syön yleensä 2000–3000 kilokaloria päivässä.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja