Maailman omituisimmat seksiennätykset

Tiesitkö kenellä on maailman isoimmat rinnat tai pisimmät genitaalialueen karvat? Nämä seksiennätykset ovat vertaansa vailla.

Maailma on ennätyksiä pullollaan, niin myös seksin saralla. The Frisky kokosi yhteen omituisimmat seksiennätykset.

Pisin penis

Ron Jeremykin kalpenee Johan Falconin rinnalla. Miehellä on nimittäin erityisen pitkä penis. Rolling Stone -lehden mukaan miehen penis on erektiossa 34,3 senttiä ja lepotilassa 24 senttiä pitkä.

Isoimmat orgiat

Aikamme isoimmat orgiat on järjestetty Japanissa. Julkisiin orgioihin osallistui 250 miestä ja 250 naista. Vielä isommat orgiat on tiettävästi järjestetty Roomassa 200 eKr. Orgioihin osallistui säilyneiden kirjoitusten mukaan 7 000 ihmistä.

Isoimmat rinnat

Mikäli haluat nähdä valtavat rinnat, suunnista Long Islandille Yhdysvaltoihin. Paikallisesta strippiklubista löydät nimittäin Maxi Moundin ja hänen 61MMM-kupin rintansa. Rinnat merkittiin viime heinäkuussa Guinnessin ennätystenkirjaan. Ei ole mikään yllätys, ettän nämä jättiläiset eivät ole luomut.

Nielemisennätys

Los Angelesissa asuva Michelle Monahan joutui hoitoon nieltyään aimo annoksen spermaa. Yhteensä Monahan nieli noin viiden jogurttipurkillisen edestä siemennestettä.

Pisimmät genitaalialueen karvat

Etelä-Afrikassa asuvalla Maoni Villalla on pitkä karvoitus - nimittäin alapäässään. Karvoitus on peräti 71 senttiä pitkää.

Pisin ejakulaatio

Horst Schultz -niminen mies on tehnyt ennätyksen erittäin erikoisessa lajissa. Hänen ejakulaationsa pituus on nimittäin mitattu. Siemenneste lensi peräti 5,7 metrin päähän.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja