170 kiloa painanut ex-missi Marjaana Lehtinen, 35, pudotti 80 kiloa: "Se on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä"

0:41

Miss Plus Size -kilpailun vuonna 2017 voittanut Marjaana Lehtinen kirjoittaa kirjaa elämäntapamuutoksestaan.

VIDEOLLA: Seurapiiritähdet Storyvillen kesäterassin avajaisissa!

Kehon positiivisuuden puolesta puhuva malli ja Miss Plus Size -kilpailun vuoden 2017 voittaja Marjaana Lehtinen, 35, kertoo kirjoittavansa kirjaa, jossa käsitellään naisen valtava elämänmuutos oman painonsa kanssa.

– Olen tiputtanut 80 kiloa painoa. Monet kyselevät motivaatiovinkkejä, mutta kyllä se on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä. Pudotin parissa vuodessa sen. Painoin 170 kiloa, kun menin synnyttämään.

Kirja kertoo tästä projektista. Miksi lihoin, laihduin ja miten on saanut pidettyä painon.

Miss Plus Size -kilpailun voitto muutti kaunottaren elämää.

– Kyllä se muutti. Olen ollut tosi paljon esillä mediassa. Ihmiset tunnistavat ja tulevat juttelemaan. Olen ollut helposti lähestyttävä juuri sen takia. Etten ole ihan perinteinen missi, joille ihmisillä on ennakkoluuloja. Olen ihan tavallinen perheenäiti, joka on tiputtanut painoa.

Plusmallin mitoissa oleva kaunotar kertoo, että liika laihtuminen voi olla vaaraksi mallintöille. Kutenkaan mikään sopimus ei häntä estä laihtumasta, jos hän sitä haluaisi.

– Tiedän sen, että jos haluan tehdä plusmallin töitä, niin minun pitää olla tietynkokoinen. Joillekin mallistoille olen jopa liian pieni, etten näytä pluskokoiselta. Olen niin pitkä, että saattaa näyttää kuvissa, jopa normaalipainoiselta. Inhoan sitä sanaa. Ei ole tullut sopimusta eteen, etten saisi laihtua.

Kaunotar kertoi kuulumisistaan Storyvillen kesäterassin avajaisissa keskiviikkona 30. toukokuuta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.