Lyla, 22, muutti Yhdysvalloista Lahteen opiskelemaan sirkusta – häikäisee Talent-tuomarit taidoillaan

2:42
Katso videolta Dianan upea lauluesitys!

Riemastuttava kykykilpailu Talent Suomi on täällä taas. Ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa tämä uskomaton talentti.

Talent Suomi starttaa uusin jaksoin sunnuntai-illoissa. Ensimmäisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Ensimmäisessä jaksossa katsojat nauttimaan henkeäsalpaavasta esityksestä.

Yhdysvalloista, Seattlesta, kotoisin oleva 22-vuotias Lyla on asunut kolme vuotta Lahdessa, jonne hän tuli opiskellakseen sirkusta. 

Ensimmäisen kerran Lyla tutustui sirkukseen tarhaikäisenä, kun hänen päiväkodissaan opetettiin lapsia pyöräilemään yksipyöräisellä.

8-vuotiaana Lyla aloitti sirkusharrastuksen, ja rakastui sirkukseen päätä pahkaa. Hän alkoi haaveilla sirkusurasta, ja päätti kokeilla sitä päästyään lukiosta. Suositusten kautta Lyla päätyi Lahteen.

Ilma-akrobatiaa Lyla on rakastanut sirkusharrastuksensa alusta alkaen, koska se on kuin tanssia ilmassa. Lyla kokee, että hänen on helpompaa olla ilmassa, kuin maan tasalla. Ilmassa on helppo elää hetkessä ja tuntea yhteys muitten esiintyjien sekä yleisön kanssa.

Lyla kokee, että kun antaa itsestään kaiken, ihmiset vaikuttuvat ja yhteys yleisön ja esiintyjän välillä syntyy. 

Lylan vanhemmat ovat aina tukeneet tytärtään, vaikka eivät tuskin osanneet ajatella, että Lyla lähtisi neljäksi vuodeksi kauas toiseen maahan opiskelemaan. Lylan unelma on matkustaa ympäri maailmaa ja viedä sirkusta kaikkialle.

Talent Suomi sunnuntaina klo 19.30 MTV3-kanavalla. Uusi kausi alkaa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja