Tämä esitys saa Talent-tuomarit lähes putoamaan tuoleiltaan – mies soittaa nokkahuilua nenällään

2:31
Katso videolta, kuinka nokkahuilun soittaminen nenällä luonnistuu!

Riemastuttava kykykilpailu Talent Suomi on täällä taas. Ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa tämä talentti.

Talent Suomi starttaa uusin jaksoin sunnuntai-illoissa 7.2. alkaen. Ensimmäisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Ensimmäisessä jaksossa nähdään todellinen ihme, kun lavalle astuu nokkahuilua nenällään soittava mies, Mikko Rautiainen. Tuomarit joutuvat hillitsemään huvitustaan koko esityksen ajan, mutta Rautiainen itse suhtautuu esitykseensä kylmän viileästi.

Nokkahuilun soittamisen Mikko aloitti noin 17-vuotiaana, kun hän harrasti musiikkiopistossa trumpetin soittoa.

Hän ei ymmärtänyt, miksi nokkahuilua pidettiin niin järkyttävänä soittimena, ja hän alkoi ottaa  nokkahuilutunteja. Lontoossa asuessaan hän jatkoi tunneilla käymistä. Kerran eräällä klubilla Mikko päätti huvikseen kokeilla, voisiko nokkahuilua soittaa nenästä puhaltamalla. Vastaanotto oli positiivinen.

Nokkahuilun soittaminen nenällä on Mikosta älyttömän hauskaa. Sitä täytyy tosin tehdä tosissaan, sillä jos häntä alkaa naurattaa, on ilman puhaltaminen sieraimesta haastavaa.

Päästävätkö tuomarit miehen jatkoon?

Talent Suomi sunnuntaina klo 19.30 MTV3-kanavalla. Uusi kausi alkaa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja