Uskomaton ääni! 13-vuotiaan Dianan esitys saa tuomarit haukkomaan henkeä

2:37
Katso videolta Dianan upea lauluesitys!

Riemastuttava kykykilpailu Talent Suomi on täällä taas. Ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa tämä uskomaton talentti.

Talent Suomi starttaa uusin jaksoin sunnuntai-illoissa. Ensimmäisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Ensimmäisessä jaksossa katsojat pääsevät kuuntelemaan 13-vuotiaan Dianan upeaa ääntä. Myös tuomarit ovat silmin nähden vaikuttuneita nuoren naisen äänestä ja esiintymisestä.

Lappeenrannasta kotoisin oleva Diana on intohimoinen laulajan alku. Diana on musiikkiluokalla, ja haaveilee tulevaisuudessa pääsevänsä Sibelius-Akatemiaan opiskelemaan laulua.

Diana on rakastanut pienestä pitäen laulamista. Hän kokee, että antaa sitä kautta ihmisille iloa. Diana kertoo, että musiikki on aina hänen sydämessään ja hän kuuntelee musiikkia aina kun vain voi. Hän harrastaa laulua muun muassa laulamalla Lappeenrannan isossa kaupunginorkesterissa. 

Dianalle yksi mieleenpainuvimmista esiintymisistä oli vuonna 2019, kun hän pääsi semifinaaliin Lasten Euroviisuissa. Se oli hänestä todella jännittävää, ja muisto tapahtumasta jää varmasti hänen mieleensä koko loppuelämäksi. 

Diana kokee, että hänen elämänsä tarkoitus on käyttää kaikkia hänen erityistaitojaan muiden hyväksi, ja toivookin, että pääsee Talentin kautta sitä tekemään.

Pääseeko Diana jatkoon?

Talent Suomi sunnuntaina klo 19.30 MTV3-kanavalla. Uusi kausi alkaa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja