12-vuotiaan Aleksandren laulu saa tuomarit liikuttumaan: "Näen sinussa paljon samaa kuin nuoressa Robinissa"

2:02
Katso videolta Aleksandren upea lauluesitys!

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 28.2. nähdään jo neljäs esikarsintajakso. Neljännessä jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman neljännessä jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja, jotka ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Neljännessä esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan upeasta lauluesityksestä, kun lavalle astelee 12-vuotias Vantaalla asuva Aleksandre

Hän on syntynyt Portugalissa, mutta asunut venäläisen äitinsä kanssa Englannissa ennen muuttoa Suomeen kuusi vuotta sitten. Aleksandren perheeseen kuuluu äidin lisäksi 2-vuotias pikkusisko sekä ”bonusisä” ja kilpikonna. 

Aleksandren suurin intohimo on laulaminen. Ja sen huomaavat myös Talent-tuomarit, jotka silmin nähden liikuttuvat kuunnellessaan Aleksandren laulua. 

– Miten voi olla 12-vuotias ja laulaa noin hyvin! Sinusta voi tulla mitä vain, Krista Siegfrids kehuu. 

– Laulat ihan kuin ammattilainen! Näen sinulla paljon samaa kuin nuoressa Robinissa, Ernest Lawson jatkaa. 

Nuori mies laulaa säännöllisesti myös Kansallisoopperan lapsikuorossa. Lapsikuoron kautta Aleksandre on esiintynyt muun muassa Toscassa, Carmenissa, La Bohemessä sekä Suomi 100 -tapahtumassa. 

Pikkusiskon syntymä oli Aleksandrelle iso ja iloinen käänne hänen elämässään. Heillä on siskon kanssa kymmenen vuoden ikäero, joten Aleksandre muistaa hyvin päivän, jona äiti soitti Portugaliin, että Aleksandresta tulee isoveli. Hän haluaa olla esimerkki pikkusiskolleen, joka matkii kaikkea, mitä Aleksandre tekee.

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jakso on katsottavissa myös C Moresta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja